Windows 10 Sıfırlama ile Temiz Kurulum Aynı Şey Midir?

Blecade

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, bilgisayarım virüs kaptı. Virüs programlarıyla silebildiğimi sildim fakat hala sıkıntı var. Windows 10' un sıfırlama özelliği yeter mi yoksa USB'den temiz kurulum mu yapmam gerek?

Sıfırdan kurmak her zaman daha garantidir, ayrıca Windows 10 indirme aracını kullanarak son güncellemelerin dahil olduğu bir İSO kalıbı indirirsen sonradan güncellemelerle uğraşman gerekmez. Temiz kurulum tavsiye edilir.

Iso kalıbını indirecek başka bilgisayarım yok malesef. Laptopum vardı onda da Linux yüklü. Şu anki bilgisayarımdan herhangi bir şekilde indirsem sorun olur mu? Sıfırlamayı yaptım ama hala sorun var dediğiniz gibi.

Teşekkürler.

Bu arada bilgisayarda sıfırlamama rağmen hala virüs olabilir. Yine de güvenli mi?

Sıfırdan kurmak her zaman daha garantidir, ayrıca Windows 10 indirme aracını kullanarak son güncellemelerin dahil olduğu bir İSO kalıbı indirirsen sonradan güncellemelerle uğraşman gerekmez. Temiz kurulum tavsiye edilir.

Hocam ben anlayamadım. Biraz anlatır mısınız ?

Ben anladım. Anlatayım. Windows' un sıfırlama ayarı güncel olan Windows' u yüklemiyor. Ve her şeyi temiz kurulum kadar iyi temizlemiyor. Temiz kurulum yaparken en güncelini indirerek sonradan güncellemekle uğraşmamamızı söylemiş. Kısaca temiz kurulumdan son sürümü indirin demiş.

Arkadaşlar birazcık aradım fakat başka bir bilgisayar bulamadım. Güvenli bir şekilde kendi bilgisayarımdan yapma şansım var mıdır ?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı