Arkadaşlar, bilgisayarım virüs kaptı. Virüs programlarıyla silebildiğimi sildim fakat hala sıkıntı var. Windows 10' un sıfırlama özelliği yeter mi yoksa USB'den temiz kurulum mu yapmam gerek?
Kesinlikle USB ile temiz kurulum yapman daha iyi olur. Sistemi sıfırlayıp aynı performansı alacağının bir garantisi yok ve ben hayatımda sistemi sıfırlayıp randıman alan bir kullanıcı görmedin.
Sıfırdan kurmak her zaman daha garantidir, ayrıca Windows 10 indirme aracını kullanarak son güncellemelerin dahil olduğu bir İSO kalıbı indirirsen sonradan güncellemelerle uğraşman gerekmez. Temiz kurulum tavsiye edilir.
Iso kalıbını indirecek başka bilgisayarım yok malesef. Laptopum vardı onda da Linux yüklü. Şu anki bilgisayarımdan herhangi bir şekilde indirsem sorun olur mu? Sıfırlamayı yaptım ama hala sorun var dediğiniz gibi.
Sıfırdan kurmak her zaman daha garantidir, ayrıca Windows 10 indirme aracını kullanarak son güncellemelerin dahil olduğu bir İSO kalıbı indirirsen sonradan güncellemelerle uğraşman gerekmez. Temiz kurulum tavsiye edilir.
Ben anladım. Anlatayım. Windows' un sıfırlama ayarı güncel olan Windows' u yüklemiyor. Ve her şeyi temiz kurulum kadar iyi temizlemiyor. Temiz kurulum yaparken en güncelini indirerek sonradan güncellemekle uğraşmamamızı söylemiş. Kısaca temiz kurulumdan son sürümü indirin demiş.
Arkadaşlar birazcık aradım fakat başka bir bilgisayar bulamadım. Güvenli bir şekilde kendi bilgisayarımdan yapma şansım var mıdır ?