Windows 10 sıfırlama "kurtarma dosyası yok" sorunu

Daha fazla  
Bu sabah bilgisayarı sıfırlamaya karar verdim ve birkaç dosyamı yedeklemek için de D sürücüsünde yer açmam gerekiyordu. Minitool Partition Wizard ile C klasörünü 9 GB küçülttüm fakat D klasörüne ekleyemediğimi fark ettim çünkü disk yönetiminde ayırdığım parça D ile bitişik değildi. Ben de biraz karıştırdım ve kurtarma dosyasını "Move" penceresinden sola kaydırarak ayırdığım parçayı D diski ile bitişik yaptım ve diske ekledim. Fakat kurtarma dosyasını o şekilde ilerlettikten sonra şimdi bilgisayarımı sıfırlamaya çalışınca "Kurtarma dosyası yok" uyarısı alıyorum. Çözümü nedir? Bilgilendirirseniz sevinirim.

Bildiğim bir çözümü yok. Zira bu tür kurtarma bölümleri belli bir adreste başlıyor. Siz kurtarma tuşuna basınca da BIOS o belirli adresi arıyor. Siz o bölümü kaydırınca adres de kaymış oluyor ve hata alıyorsunuz.

Şahsi görüşüm zaten laptopların içinde gelen kurtarma bölümlerinin tecrübeli kullanıcılar tarafından anında silinmesidir. Zira içinde çöp yazılımdan başka bir şey olmaz.

Kendiniz temiz Windows 10 sürüm 1703 kurabilirsiniz:

Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum | Technopat Sosyal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…