Eymenz Hectopat Katılım 19 Mart 2024 Mesajlar 3.000 Makaleler 3 Çözümler 31 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Prıme B450M-K 2 Amd Ryzen 5 5600 Galax Rtx 2060 Plus Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2024 #1 Merhaba. Windows 10 sıfırlıyacağım sadece dosyalarımın silinmesini istiyorum ama burada ne seçeceğimi anlamadım. Yardım eder misiniz? Dosya Ekleri 1728567846454.png 4,3 KB · Görüntüleme: 25
Merhaba. Windows 10 sıfırlıyacağım sadece dosyalarımın silinmesini istiyorum ama burada ne seçeceğimi anlamadım. Yardım eder misiniz?
Hüseyin Eren Gündoğan Megapat Katılım 29 Mayıs 2014 Mesajlar 318 Çözümler 8 10 Ekim 2024 #2 Hocam 1 dakikadan az süreye sahip şu video işinize yarayabilir, eğer işinize yaramazsa haber verirseniz başka çözümlere bakalım. Ayrıca konuyu gören diğer forum kullanıcıları da size yardımcı olacaktır, buyursunlar: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Hocam 1 dakikadan az süreye sahip şu video işinize yarayabilir, eğer işinize yaramazsa haber verirseniz başka çözümlere bakalım. Ayrıca konuyu gören diğer forum kullanıcıları da size yardımcı olacaktır, buyursunlar: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et