S Swixy Hectopat Katılım 11 Ağustos 2023 Mesajlar 1.204 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2024 #1 PC'yi sataçağım adam test ettikten sonra sıfırlayıp vereceğim cok uzun sürermi sıfırlama? İşlemcim i5 4460 ve SATA SSD var Full her şeyi sıfırlamayı seçeceğim. Bu sayede her şey silinir mi?
PC'yi sataçağım adam test ettikten sonra sıfırlayıp vereceğim cok uzun sürermi sıfırlama? İşlemcim i5 4460 ve SATA SSD var Full her şeyi sıfırlamayı seçeceğim. Bu sayede her şey silinir mi?
Jynaris Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 1.515 Makaleler 1 Çözümler 15 5 Temmuz 2024 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
elmaliturta88 Hectopat Katılım 24 Ağustos 2023 Mesajlar 1.482 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2024 #3 Swixy dedi: PC'yi sataçağım adam test ettikten sonra sıfırlayıp vereceğim cok uzun sürermi sıfırlama? İşlemcim i5 4460 ve SATA SSD var Full her şeyi sıfırlamayı seçeceğim. Bu sayede her şey silinir mi? Genişletmek için tıkla... Windows'u ilk nasıl aldıysan öyle olur. Ve evet uzun sürer 20 30 dakikayı bulur.
Swixy dedi: PC'yi sataçağım adam test ettikten sonra sıfırlayıp vereceğim cok uzun sürermi sıfırlama? İşlemcim i5 4460 ve SATA SSD var Full her şeyi sıfırlamayı seçeceğim. Bu sayede her şey silinir mi? Genişletmek için tıkla... Windows'u ilk nasıl aldıysan öyle olur. Ve evet uzun sürer 20 30 dakikayı bulur.
7 793692 Decapat Katılım 7 Haziran 2024 Mesajlar 3.432 Çözümler 22 5 Temmuz 2024 #4 Swixy dedi: PC'yi sataçağım adam test ettikten sonra sıfırlayıp vereceğim cok uzun sürermi sıfırlama? İşlemcim i5 4460 ve SATA SSD var Full her şeyi sıfırlamayı seçeceğim. Bu sayede her şey silinir mi? Genişletmek için tıkla... Bugün laptopu sıfırladım 20dk falan sürdü M.2 SSD ile. Sizin de bu civarlarda olur.
Swixy dedi: PC'yi sataçağım adam test ettikten sonra sıfırlayıp vereceğim cok uzun sürermi sıfırlama? İşlemcim i5 4460 ve SATA SSD var Full her şeyi sıfırlamayı seçeceğim. Bu sayede her şey silinir mi? Genişletmek için tıkla... Bugün laptopu sıfırladım 20dk falan sürdü M.2 SSD ile. Sizin de bu civarlarda olur.
S Swixy Hectopat Katılım 11 Ağustos 2023 Mesajlar 1.204 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2024 #5 Jynaris dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... USB yok ayarlardan sıfırlama yapaçağım. elmaliturta88 dedi: Windows'u ilk nasıl aldıysan öyle olur. Ve evet uzun sürer 20 30 dakikayı bulur. Genişletmek için tıkla... Peki ne yapmam lazım adamlar bekler mi önceden mi sıfırlamam lazım test edeçekler PC'yi.
Jynaris dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... USB yok ayarlardan sıfırlama yapaçağım. elmaliturta88 dedi: Windows'u ilk nasıl aldıysan öyle olur. Ve evet uzun sürer 20 30 dakikayı bulur. Genişletmek için tıkla... Peki ne yapmam lazım adamlar bekler mi önceden mi sıfırlamam lazım test edeçekler PC'yi.
elmaliturta88 Hectopat Katılım 24 Ağustos 2023 Mesajlar 1.482 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2024 #6 Swixy dedi: USB yok ayarlardan sıfırlama yapaçağım. Peki ne yapmam lazım adamlar bekler mi önceden mi sıfırlamam lazım test edeçekler PC'yi. Genişletmek için tıkla... Adamlar test etsin sonra sıfırlama işlemine başla.
Swixy dedi: USB yok ayarlardan sıfırlama yapaçağım. Peki ne yapmam lazım adamlar bekler mi önceden mi sıfırlamam lazım test edeçekler PC'yi. Genişletmek için tıkla... Adamlar test etsin sonra sıfırlama işlemine başla.
ATTILA453 Hectopat Katılım 28 Nisan 2024 Mesajlar 2.152 Çözümler 62 5 Temmuz 2024 #7 Swixy dedi: PC'yi sataçağım adam test ettikten sonra sıfırlayıp vereceğim cok uzun sürermi sıfırlama? İşlemcim i5 4460 ve SATA SSD var Full her şeyi sıfırlamayı seçeceğim. Bu sayede her şey silinir mi? Genişletmek için tıkla... Benim eski laptopta gece başlatıyordum sabah daha 90'larda falan oluyordu ama onda hard disk vardı ve USB ile değil sistemden formatlamıştım.
Swixy dedi: PC'yi sataçağım adam test ettikten sonra sıfırlayıp vereceğim cok uzun sürermi sıfırlama? İşlemcim i5 4460 ve SATA SSD var Full her şeyi sıfırlamayı seçeceğim. Bu sayede her şey silinir mi? Genişletmek için tıkla... Benim eski laptopta gece başlatıyordum sabah daha 90'larda falan oluyordu ama onda hard disk vardı ve USB ile değil sistemden formatlamıştım.
Delikerkel2324 Centipat Katılım 4 Nisan 2024 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2024 #8 Swixy dedi: PC'yi sataçağım adam test ettikten sonra sıfırlayıp vereceğim cok uzun sürermi sıfırlama? İşlemcim i5 4460 ve SATA SSD var Full her şeyi sıfırlamayı seçeceğim. Bu sayede her şey silinir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam bilgisayarda ne kadar fazla şey varsa uzun sürer ayrıca D diski silinmeyebilir benimki silinmemişti.
Swixy dedi: PC'yi sataçağım adam test ettikten sonra sıfırlayıp vereceğim cok uzun sürermi sıfırlama? İşlemcim i5 4460 ve SATA SSD var Full her şeyi sıfırlamayı seçeceğim. Bu sayede her şey silinir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam bilgisayarda ne kadar fazla şey varsa uzun sürer ayrıca D diski silinmeyebilir benimki silinmemişti.
S Swixy Hectopat Katılım 11 Ağustos 2023 Mesajlar 1.204 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2024 #9 Delikerkel2324 dedi: Hocam bilgisayarda ne kadar fazla şey varsa uzun sürer ayrıca D diski silinmeyebilir benimki silinmemişti. Genişletmek için tıkla... 400GB var işte o zaman başta ben bütün her şeyi silsem daha hızlımı biter? Oyunları falan. elmaliturta88 dedi: Adamlar test etsin sonra sıfırlama işlemine başla. Genişletmek için tıkla... Öyle olur yüksek ihtimal.
Delikerkel2324 dedi: Hocam bilgisayarda ne kadar fazla şey varsa uzun sürer ayrıca D diski silinmeyebilir benimki silinmemişti. Genişletmek için tıkla... 400GB var işte o zaman başta ben bütün her şeyi silsem daha hızlımı biter? Oyunları falan. elmaliturta88 dedi: Adamlar test etsin sonra sıfırlama işlemine başla. Genişletmek için tıkla... Öyle olur yüksek ihtimal.
Delikerkel2324 Centipat Katılım 4 Nisan 2024 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2024 #10 Swixy dedi: 400GB var işte o zaman başta ben bütün her şeyi silsem daha hızlımı biter? Oyunları falan. Öyle olur yüksek ihtimal. Genişletmek için tıkla... Hocam oyunları falan silsende sistem e yüklediğin bazı şeyler ya da başka bir ayarla oynadıysan falan onlar düzelmez ya da virüs varsa en iyisi format atmak ben bir kere atmıştım kaç saat sürdüğünü hatırlamıyorum ama sizinki 2-3 saat sürer herhalde.
Swixy dedi: 400GB var işte o zaman başta ben bütün her şeyi silsem daha hızlımı biter? Oyunları falan. Öyle olur yüksek ihtimal. Genişletmek için tıkla... Hocam oyunları falan silsende sistem e yüklediğin bazı şeyler ya da başka bir ayarla oynadıysan falan onlar düzelmez ya da virüs varsa en iyisi format atmak ben bir kere atmıştım kaç saat sürdüğünü hatırlamıyorum ama sizinki 2-3 saat sürer herhalde.