Muammer27 Kilopat Katılım 6 Şubat 2019 Mesajlar 216 11 Haziran 2021 #1 Şu an ekranda mouse bile yok klavye de çalışmıyor. Ne yapacağım? Hiçbir şeye erişemiyorum.
OdadakiLoşIşık Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 206 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2021 #2 Muammer27 dedi: Şu an ekranda mouse bile yok klavye de çalışmıyor. Ne yapacağım? Hiçbir şeye erişemiyorum. Genişletmek için tıkla... Sisteminiz laptop mu? Artı 0 Eksi
Muammer27 dedi: Şu an ekranda mouse bile yok klavye de çalışmıyor. Ne yapacağım? Hiçbir şeye erişemiyorum. Genişletmek için tıkla... Sisteminiz laptop mu?
KS KS Muammer27 Kilopat Katılım 6 Şubat 2019 Mesajlar 216 11 Haziran 2021 #3 OdadakiLoşIşık dedi: Sisteminiz laptop mu? Genişletmek için tıkla... Hayır, masaüstü. Artı 0 Eksi
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.224 Çözümler 86 11 Haziran 2021 #4 Bilgisayarı yeniden başlatır mısın? Artı 0 Eksi
KS KS Muammer27 Kilopat Katılım 6 Şubat 2019 Mesajlar 216 11 Haziran 2021 #5 Hououin Kyouma dedi: Bilgisayarı yeniden başlatır mısın? Genişletmek için tıkla... Hiçbir şeye erişemiyorum sadece kasadaki güç tuşundan açıp kapatabiliyorum. Artı 0 Eksi
Hououin Kyouma dedi: Bilgisayarı yeniden başlatır mısın? Genişletmek için tıkla... Hiçbir şeye erişemiyorum sadece kasadaki güç tuşundan açıp kapatabiliyorum.
OdadakiLoşIşık Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 206 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2021 #6 Muammer27 dedi: Hiçbir şeye erişemiyorum sadece kasadaki güç tuşundan açıp kapatabiliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam USB portlarını teker teker dener misin? Artı 0 Eksi
Muammer27 dedi: Hiçbir şeye erişemiyorum sadece kasadaki güç tuşundan açıp kapatabiliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam USB portlarını teker teker dener misin?
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.224 Çözümler 86 11 Haziran 2021 #7 Muammer27 dedi: Hiçbir şeye erişemiyorum sadece kasadaki güç tuşundan açıp kapatabiliyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman güç tuşuyla yeniden başlatmaya dener misin? Eğer olmadı ise bir fikrim yok. Çözüm format atmak olabilir. Yazılımsal sorun olabilir. Artı 0 Eksi
Muammer27 dedi: Hiçbir şeye erişemiyorum sadece kasadaki güç tuşundan açıp kapatabiliyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman güç tuşuyla yeniden başlatmaya dener misin? Eğer olmadı ise bir fikrim yok. Çözüm format atmak olabilir. Yazılımsal sorun olabilir.
KS KS Muammer27 Kilopat Katılım 6 Şubat 2019 Mesajlar 216 11 Haziran 2021 #8 Hououin Kyouma dedi: O zaman güç tuşuyla yeniden başlatmaya dener misin? Eğer olmadı ise bir fikrim yok. Çözüm format atmak olabilir. Yazılımsal sorun olabilir. Genişletmek için tıkla... Klavye çalışmadığı için biosa da giremiyorum :/ Artı 0 Eksi
Hououin Kyouma dedi: O zaman güç tuşuyla yeniden başlatmaya dener misin? Eğer olmadı ise bir fikrim yok. Çözüm format atmak olabilir. Yazılımsal sorun olabilir. Genişletmek için tıkla... Klavye çalışmadığı için biosa da giremiyorum :/
OdadakiLoşIşık Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 206 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2021 #9 Hououin Kyouma dedi: O zaman güç tuşuyla yeniden başlatmaya dener misin? Eğer olmadı ise bir fikrim yok. Çözüm format atmak olabilir. Yazılımsal sorun olabilir. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal klavye ve mouse yazılımı yüklenmedi çözüm aramaya devam edeceğim. Artı 0 Eksi
Hououin Kyouma dedi: O zaman güç tuşuyla yeniden başlatmaya dener misin? Eğer olmadı ise bir fikrim yok. Çözüm format atmak olabilir. Yazılımsal sorun olabilir. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal klavye ve mouse yazılımı yüklenmedi çözüm aramaya devam edeceğim.
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.224 Çözümler 86 11 Haziran 2021 #10 Muammer27 dedi: Klavye çalışmadığı için BIOS'a da giremiyorum :/ Genişletmek için tıkla... BIOS sıfırlamak mümkün mü? BIOS ayarları yüzünden klavye ve fare çalışmıyor olmasın. Artı 0 Eksi
Muammer27 dedi: Klavye çalışmadığı için BIOS'a da giremiyorum :/ Genişletmek için tıkla... BIOS sıfırlamak mümkün mü? BIOS ayarları yüzünden klavye ve fare çalışmıyor olmasın.