Muammer27 Kilopat Katılım 6 Şubat 2019 Mesajlar 216 11 Haziran 2021 #1 Şu an ekranda mouse bile yok klavye de çalışmıyor. Ne yapacağım? Hiçbir şeye erişemiyorum.
KS KS Muammer27 Kilopat Katılım 6 Şubat 2019 Mesajlar 216 11 Haziran 2021 #11 OdadakiLoşIşık dedi: Büyük ihtimal klavye ve mouse yazılımı yüklenmedi çözüm aramaya devam edeceğim. Genişletmek için tıkla... Ben de öyle düşünüyorum, aradım ama bir şey bulamadım. Artı 0 Eksi
OdadakiLoşIşık dedi: Büyük ihtimal klavye ve mouse yazılımı yüklenmedi çözüm aramaya devam edeceğim. Genişletmek için tıkla... Ben de öyle düşünüyorum, aradım ama bir şey bulamadım.
OdadakiLoşIşık Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 206 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2021 #12 Muammer27 dedi: Ben de öyle düşünüyorum, aradım ama bir şey bulamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam elinizde farklı bir mouse veya klavye var mı? Anladığım kadarıyla sıfırlarken onların yazılımınıda sildi bu yüzden çalıştıramıyorsunuz. Artı 0 Eksi
Muammer27 dedi: Ben de öyle düşünüyorum, aradım ama bir şey bulamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam elinizde farklı bir mouse veya klavye var mı? Anladığım kadarıyla sıfırlarken onların yazılımınıda sildi bu yüzden çalıştıramıyorsunuz.
KS KS Muammer27 Kilopat Katılım 6 Şubat 2019 Mesajlar 216 11 Haziran 2021 #13 OdadakiLoşIşık dedi: Hocam elinizde farklı bir mouse veya klavye var mı? Anladığım kadarıyla sıfırlarken onların yazılımınıda sildi bu yüzden çalıştıramıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Çok anlamsız, bilgisayarın açılış kısmında klavyenin çalıştığını fark ettim ve biosa girdim. Şu an format atıyorum, umarım düzelir. Artı 0 Eksi
OdadakiLoşIşık dedi: Hocam elinizde farklı bir mouse veya klavye var mı? Anladığım kadarıyla sıfırlarken onların yazılımınıda sildi bu yüzden çalıştıramıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Çok anlamsız, bilgisayarın açılış kısmında klavyenin çalıştığını fark ettim ve biosa girdim. Şu an format atıyorum, umarım düzelir.
OdadakiLoşIşık Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 206 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2021 #14 Muammer27 dedi: Çok anlamsız, bilgisayarın açılış kısmında klavyenin çalıştığını fark ettim ve BIOS'a girdim. Şu an format atıyorum, umarım düzelir. Genişletmek için tıkla... Umarım. Artı 0 Eksi
Muammer27 dedi: Çok anlamsız, bilgisayarın açılış kısmında klavyenin çalıştığını fark ettim ve BIOS'a girdim. Şu an format atıyorum, umarım düzelir. Genişletmek için tıkla... Umarım.