Windows 10 Sıfırlama Sonrası Klavye ve Mouse Çalışmıyor

Kheron

Megapat
Daha fazla  
Oncelikle merhaba, başlıkta da belirttigim gibi bilgisayarımı 2-3 gün önce Windows 8'den Windows 10'a yükseltmiştim. Fakat bir süre sonra birkaç sorun yaşadım ve Windows 10'un ayarlarından bilgisayarı sıfırladim. Sonrasında ise mouse ve klavyem çalışmadı. Bilgisayarı açıyorum masaüstü geliyor, klavyenin ışığı yanmasına rağmen çalışmıyor. Mouse da aynı şekilde, ne yapmalıyım, lütfen yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
lütfen bende de aynı sıkıntı var biri yardım etsin şu lanet olası Windows dan kurtulamıyorumda

Merhaba, sorunu kendim araştırıp çözdüm sorun chipset driverlerinin güncel olmadığından kaynaklı usb leri tanımıyor bunun için ; Advanced Driver Updater programının full sürümünü indirip güncelleme yaptığınızda bütün driverleri güncelliyor ve sorun ortadan kalkıyor.

Pc masaüstüne geçemeyince nasıl driver güncelleyeceğiz acaba, laf.

Büyük ihtimal sıfırlarken internet bağlantın yoktu.

Bilgisayar tamamen kapalıyken klavye/mouse usb yerlerini değiştir, açıp tekrar dene. Olmazsa
Klavye/mouse'u ps/2 porta tak (böyle bişey), büyük ihtimal çalışacak.
Sonra da bunu indir istediği herşeyi kur ki klavye/fareyi tekrar usb girişi ile kullanabilesin.

Bunun gibi godik Windows hataları için FixWin'i indir, Windows 7-8 veya 10 hangisiyse o sürümü indir ama. Ben sayesinde çözdüm.

Son düzenleme:
Arkadaşlar bende de bu sorun var açılmıyor pc yardim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…