Woxem Femtopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2021 #1 Bugün PC'yi sıfırlıyordum, dosyaları sıfırladı sonra Windows'u geri yükleme kısmına geçti. Windows'u tekrar yüklerken PC kapanıyor. Birkaç kere daha denedim yine olmadı yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ocak 2021
Bugün PC'yi sıfırlıyordum, dosyaları sıfırladı sonra Windows'u geri yükleme kısmına geçti. Windows'u tekrar yüklerken PC kapanıyor. Birkaç kere daha denedim yine olmadı yardımcı olur musunuz?
F4NKK Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 175 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2021 #2 Tamamen gücü kesiyor mu?
Saltopat Decapat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 3.982 Makaleler 10 Çözümler 12 8 Ocak 2021 #3 Hocam USB ile temiz kurulum yapabilirsiniz.
Woxem Femtopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2021 #4 F4NKK dedi: Tamamen gücü kesiyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet. Saltopat dedi: Hocam USB ile temiz kurulum yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Şu anda ek bir PC'ye erişimim yok, USB'de Win 10 yok.
F4NKK dedi: Tamamen gücü kesiyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet. Saltopat dedi: Hocam USB ile temiz kurulum yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Şu anda ek bir PC'ye erişimim yok, USB'de Win 10 yok.
F4NKK Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 175 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2021 #5 USB ile temiz kurulum yapın bence de. Komşunuzdan isteyin.
Woxem Femtopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2021 #6 F4NKK dedi: USB ile temiz kurulum yapın bence de. Komşunuzdan isteyin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim yardımınız için.
F4NKK dedi: USB ile temiz kurulum yapın bence de. Komşunuzdan isteyin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim yardımınız için.