Windows 10 Sıfırlama Tekrar Başlıyor

baraneksii

Hectopat
Daha fazla  
Windows 10'u sıfırladım. "Merhaba. Hadi birkaç şeyi aradan çıkaralım" bölümünde ileri diyorum sonraki yerde hızlı ayarları kullan da dedim özelleştirdim de sürekli PC yeniden başlayıp temel şeyi aradan çıkaralım bölümünü gösteriyor. Ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de aynı sorunu yaşıyorum. Bilgisayar öyle kaldı. Hiçbir şey yapamıyorum. Siz ne yaptınız nasıl çözüm buldunuz ya da çözümü bilen var mı yardım lütfen?

Geçen gün arkadaşım aynı sorunu yaşamıştı, bilgisayarı sabaha kadar açık tuttuk ve hala aynıydı. Bunun üzerine kapatıp tekrar açtık ve Windows başlatılırken o dönen yuvarlak dondu kaldı, 2 saat bekledik fakat bir fayda etmedi. Bunun üzerine tekrar kapatıp açtık ve işletim sistemi bulunamadı hatasıyla karşılaştık. Bunu görünce USB hazırlayıp öyle kurduk. Sanırım çoğu kişi yaşıyor bu sorunu.

Ayni sorunu bende yaşıyorum 3 saate yakin bu ekranda beklettim devam etmedi kapatip actim yine kaldığı yerden devam ediyo cozumunu bulan varmi acaba

Merhaba ben sitede yeniyim yeni hp g4 250 labtop aldım freedos'tu kendim windows 10 kurdum ilki crackliydi enterprise 3 ay sonra ekran kartı hata verdi servise gönderdim adamlar format at geçer dedi orijinal cd ile win 10 pro yükledim 3 ay sonra tekrar oldu şimdi başka bir hpnin cdsinden yükledim yine olursa ne yapmalıyım aygıt yöneticisinde bu aygıt sorun bildirdiğinden durduruldu(kod43) hatası veriyor

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı