3 342746 Megapat Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 5.470 Makaleler 10 Çözümler 84 19 Kasım 2020 #11 kiremithuseyin dedi: hocam alamam işte senin ucuz olabilir ama alamam işte 2 gun önce kulaklık aldim simdi alamam neden uzattın bu kadar ya Genişletmek için tıkla... Niye bu kadar sinirlendiniz? Hem benim uzattığım yok sadece öneri, siz uğraşmak isterseniz uğraşın. Hayırlı geceler.
kiremithuseyin dedi: hocam alamam işte senin ucuz olabilir ama alamam işte 2 gun önce kulaklık aldim simdi alamam neden uzattın bu kadar ya Genişletmek için tıkla... Niye bu kadar sinirlendiniz? Hem benim uzattığım yok sadece öneri, siz uğraşmak isterseniz uğraşın. Hayırlı geceler.
kiremithuseyin Hectopat Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 796 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2020 #12 hayırlı geceler hocam