Pismaniyee Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 1.826 Çözümler 4 2 Nisan 2022 #1 Windows 10 sıfırlama yapacaktım bulut indirme ve yerel yeniden yükleme var. Hangisini seçmeliyim? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Nisan 2022
Ege Utku Decapat Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 250 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2022 #2 Pismaniyee dedi: Windows 10 sıfırlama yapacaktım bulut indirme ve yerel yeniden yükleme var. Hangisini seçmeliyim? Eki Görüntüle 1348192 Genişletmek için tıkla... Bulut indirme yapınız. Alttaki seçenek Windows'u tamamen silerek SSD'yi boşaltır. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Nisan 2023
Pismaniyee dedi: Windows 10 sıfırlama yapacaktım bulut indirme ve yerel yeniden yükleme var. Hangisini seçmeliyim? Eki Görüntüle 1348192 Genişletmek için tıkla... Bulut indirme yapınız. Alttaki seçenek Windows'u tamamen silerek SSD'yi boşaltır.
Pismaniyee Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 1.826 Çözümler 4 2 Nisan 2022 #3 Ege Utku dedi: Bulut indirme yapınız. Alttaki seçenek Windows'u tamamen silerek SSD'yi boşaltır. Genişletmek için tıkla... USB falan yok ve HDD kullanıyorum.
Ege Utku dedi: Bulut indirme yapınız. Alttaki seçenek Windows'u tamamen silerek SSD'yi boşaltır. Genişletmek için tıkla... USB falan yok ve HDD kullanıyorum.
Ege Utku Decapat Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 250 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2022 #4 Pismaniyee dedi: USB falan yok ve HDD kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, zaten o SSD'nin sıfırlanmayacak bir bölümüne alıyor. Windows dosyasını bulutu seçiniz. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Nisan 2023
Pismaniyee dedi: USB falan yok ve HDD kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, zaten o SSD'nin sıfırlanmayacak bir bölümüne alıyor. Windows dosyasını bulutu seçiniz.