Windows 10 Sıfırlamak için hangisini işaretlenmeli?

Media Creation Tool indirtecek. Oradan ISO dosyasını kuracaksınız.
Ya da USB'ye kurulum yap da diyebilir ikisi de olur. Media Creation Tool hem MBR Hem de GPT destekli USB hazırlıyor. Kurulumda USB hazırlarken Her ikisi yerine 64 bit i seçin. 32 bit in desteği bitti.

Ya da USB'ye kurulum yap da diyebilir ikisi de olur. Media Creation Tool hem MBR Hem de GPT destekli USB hazırlıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Kafa karıştırmaktan sıkılmadınız mı? Dostum Media Creation Tool aracını bilgisayarına kur. Sana bu bilgisayara mı kurulsun yoksa flash disk üzerine ISO dosyası indirilip yazılsın mı diye iki seçenek sunuluyor sen flash disk üzerine ISO dosyası indirilip yazılsın seçeneğini seçeceksin ardından sana ISO dosyasının bölgesini dilini seçtiriyor orada bu bilgisayar için önerilen ayarları kullan diyerek ilerle ardından kendisi otomatik oalrak indirip kuracak en son işlem bittiğinde flash bellek hazır diyecek ardından bilgisayarı flash bellek üzerinden boot ederek Windows'u kuracaksın.

Windows indirilsin mi?
Windows'u kuracak isen evet yap. Hayır yapar isen FreeDOS kalır.

Eğer bilmiyorsan yanlış bilgi verme. Windows'u kurmak için doğrudan bilgisayarında kurulu olan Windows'u mu kullansın yoksa indirilip o mu kullanılsın deniliyor orada.

Ayrıca FreeDOS kalacak demek nedir yahu? Bilgisayar üzerindeki her şey silinse bile sonradan FreeDOS bilgisayara vahiy mi iniyor? FreeDOS'da bir işletim sistemidir eğer disk üzerinde hiçbir işletim sistemi yoksa FreeDOS olmuyor yani.

Son düzenleme:
Anlatmak istediğim buydu teşekkürler.

Dostum eğer anlatmak istediğin bu ise yarım yamalak anlatıp arkadaşın kafasını karıştırma. Yardımcı olmak istiyorsan tam şekilde yaz.
İki şekilde de hazırlanıyor ikisi de doğru. Ancak Media creation tool ile hazırlarken kurulunda her ikisi kısmı seçilirse USB belleğin boyutu yetmeyebilir. Zaten artık 64 bit işletim sistemi kullanmak zorunlu 32 bit in desteği bitti. 2038 yılında da 32 bit tarih olacak gibi duruyor tabii o zamanı görebilirsek.

32 Bit indirme seçeneği sunulmuyor zaten. Benim yarım yamalak diyerek bahsettiklerim Media Creation Tool zaten flash diski biçimlendiriyor FAT32 olarak sen ayrıca FAT32 olarak önceden biçimlendir demişsin ve bilgisayar ile Windows 10 ve 11 isolarının web sitesi üzerinden indirilemediğini sadece Media Creation Tool ile indirildiğini bilmiyor musunuz?

Biliyoruz ama USB belleği biçimlendirme konusunda MCRT ye güvenemiyorum. Önceden boş bir usb bellek daha garanti.
Ayrıca Windows 10 ve 11 ISO olarak da sunuluyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Biliyoruz ama USB belleği biçimlendirme konusunda MCRT ye güvenemiyorum. Önceden boş bir USB bellek daha garanti.

Neden güvenemiyorsunuz nerede rastladınız içindeki dosyaları silmediğini veya yanlış biçimlendirdiğini? Önceden boş bir flash disk daha garanti diye bir şey yok.

Ayrıca Windows 10 ve 11 ISO olarak da sunuluyor.

Ben orada "bilgisayar" ile Windows 10 ve 11 isolarının web sitesi üzerinden indirilemediğini bilmiyor musunuz dedim. Ayrıca arkadaşı neden öyle bir şeyle uğraştıralım ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…