bovceres Decapat Katılım 14 Nisan 2023 Mesajlar 164 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2023 #1 PC'yi sıfırlayacağım ekstra Windows 10 falan kurulur mu bilgisayarcıya götürmek lazım mı? Detaylı anlatır mısınız?
PC'yi sıfırlayacağım ekstra Windows 10 falan kurulur mu bilgisayarcıya götürmek lazım mı? Detaylı anlatır mısınız?
U ULSDRTR Decapat Katılım 6 Eylül 2023 Mesajlar 769 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2023 #2 bovceres dedi: PC'yi sıfırlayacağım ekstra Windows 10 falan kurulur mu bilgisayarcıya götürmek lazım mı? Detaylı anlatır mısınız? Genişletmek için tıkla... Hocam USB ile temiz kurulum yapın. Sıfırlamak iyi olmaz.
bovceres dedi: PC'yi sıfırlayacağım ekstra Windows 10 falan kurulur mu bilgisayarcıya götürmek lazım mı? Detaylı anlatır mısınız? Genişletmek için tıkla... Hocam USB ile temiz kurulum yapın. Sıfırlamak iyi olmaz.
Swinerim Decapat Katılım 8 Ağustos 2023 Mesajlar 608 Çözümler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2023 #3 bovceres dedi: PC'yi sıfırlayacağım ekstra Windows 10 falan kurulur mu bilgisayarcıya götürmek lazım mı? Detaylı anlatır mısınız? Genişletmek için tıkla... Sıfırlama işleminde işletim sisteminiz gitmez kendiniz kolayca yapabilirsiniz.
bovceres dedi: PC'yi sıfırlayacağım ekstra Windows 10 falan kurulur mu bilgisayarcıya götürmek lazım mı? Detaylı anlatır mısınız? Genişletmek için tıkla... Sıfırlama işleminde işletim sisteminiz gitmez kendiniz kolayca yapabilirsiniz.
bovceres Decapat Katılım 14 Nisan 2023 Mesajlar 164 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2023 #4 ULSDRTR dedi: Hocam USB ile temiz kurulum yapın. Sıfırlamak iyi olmaz. Genişletmek için tıkla... Neden. Sıfırla. Swinerim dedi: Sıfırlama işleminde işletim sisteminiz gitmez kendiniz kolayca yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sıfırlayınca açılıyor yani ekstra bir şey yapmam gerekir mi? Yani ilk aldığım gün gibi kullanılır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Kasım 2023
ULSDRTR dedi: Hocam USB ile temiz kurulum yapın. Sıfırlamak iyi olmaz. Genişletmek için tıkla... Neden. Sıfırla. Swinerim dedi: Sıfırlama işleminde işletim sisteminiz gitmez kendiniz kolayca yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sıfırlayınca açılıyor yani ekstra bir şey yapmam gerekir mi? Yani ilk aldığım gün gibi kullanılır mı?
Swinerim Decapat Katılım 8 Ağustos 2023 Mesajlar 608 Çözümler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2023 #5 bovceres dedi: neden sıfırla sıfırlayınca açılıyor yani ekstra birşey yapmam gerekirmi? Genişletmek için tıkla... Sıfırlaya basın bekleyin ekstra bir şeye gerek yok.
bovceres dedi: neden sıfırla sıfırlayınca açılıyor yani ekstra birşey yapmam gerekirmi? Genişletmek için tıkla... Sıfırlaya basın bekleyin ekstra bir şeye gerek yok.
bovceres Decapat Katılım 14 Nisan 2023 Mesajlar 164 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2023 #6 Swinerim dedi: Sıfırlaya basın bekleyin ekstra bir şeye gerek yok. Genişletmek için tıkla... sağolun hocam
Swinerim dedi: Sıfırlaya basın bekleyin ekstra bir şeye gerek yok. Genişletmek için tıkla... sağolun hocam
Swinerim Decapat Katılım 8 Ağustos 2023 Mesajlar 608 Çözümler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2023 #7 bovceres dedi: sağolun hocam Genişletmek için tıkla... Rica ederim.
4 442923 Hectopat Katılım 28 Mart 2021 Mesajlar 3.736 Çözümler 37 12 Kasım 2023 #8 bovceres dedi: PC'yi sıfırlayacağım ekstra Windows 10 falan kurulur mu bilgisayarcıya götürmek lazım mı? Detaylı anlatır mısınız? Genişletmek için tıkla... Sıfırlama önermiyorum, elinizde USB bellek yok ise yapın sadece.
bovceres dedi: PC'yi sıfırlayacağım ekstra Windows 10 falan kurulur mu bilgisayarcıya götürmek lazım mı? Detaylı anlatır mısınız? Genişletmek için tıkla... Sıfırlama önermiyorum, elinizde USB bellek yok ise yapın sadece.
U ULSDRTR Decapat Katılım 6 Eylül 2023 Mesajlar 769 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2023 #9 @bovceres Hocam çünkü en sağlıklısı bu. Diğer türlu bazı dosyalar silinmeyebiliyor.