Windows 10 sıfırlanırsa sürücüler silinir mi?

Mythronyx

Hectopat
RAM
4+4 GB DDR3 667 MHz
SSD veya HDD modeli
HDD
Ekran kartı
ATI Readon 3000 Graphics
Anakart
Asus M5A serisi eski model
İşlemci
AMD Anthlon(tm) II X2 270 Proccssor 3.4 GHz
Ben Windows 10 kullanıyorum. Ayarlardan temiz kurulum için sıfırlamak istiyorum. Eğer sıfırlarsam Driver'lar silinir mi? Silinirse Windows kendi yükler mi? Ben yüklemeyi bilmiyorum çünkü bir sıkıntı çıkar mı?

Ben Windows 10 kullanıyorum. Ayarlardan temiz kurulum için sıfırlamak istiyorum. Eğer sıfırlarsam Driver'lar silinir mi? Silinirse Windows kendi yükler mi? Ben yüklemeyi bilmiyorum çünkü bir sıkıntı çıkar mı?

Sıfırlama temiz kurulum değildir.
USB ile sıfırdan kurulum öneriyoruz.

Çoğu sürücü artık otomatik kuruluyor forumda kurulum rehberleri var oradan destek alabilirsiniz.

Hocam yükleyebilirsiniz Windows ayarlarından tekrar endişelenecek bir şey yok evet silinir ama Windows ayarlarından dediğim gibi yaparsanız bir sıkıntı çıkmaz Windows sürücüleri kendi yükler he en olmadı şuradan https://www.gezginler.net/indir/driver-booster.html
İndirin ve taraya tıklayarak size uygun sürücüleri yükleyecektir.)

Şu tip yazılımları önermeyin hocam.
Zaten forumda yasak bu yazılım.
Arkadaş zaten acemi belli sistemini boşa şişireceksiniz.

@Mythronyx hocam siz sistemi USB ile kurun sonra buraya konu açın yardımcı oluruz.
Gerekirse etiketleyin beni.

USB ile temiz kurulum yapın. İlk önce Windows kendi gereken güncellemelerini yapsın, sürücüleri kendisi zaten yüklüyor, ek olarak AMD Radeon Software kurabilirsiniz. Sürücü yüklemek için ekstra uygulamaları kullanmanızı önermem/kimse önermez.

Benim sistemimde virüs yok. Yine de format atmama gerek var mı?
Bilgisayarınızı neden sıfırlamak istediğinize göre değişir. Virüs olmak zorunda değil. Format attığınızda bilgisayardaki tüm veriler de dahil olmak üzere her şey silinir. Hatta duruma göre dosya sistemi yeniden oluşturulur. Sıfırladığınızda sadece kurulu programlar ve bunlara ait yapılandırmalar silinir. Eğer en temiz hale getirmek istiyorsanız format atmalısınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı