T taha7s Centipat Katılım 11 Ağustos 2023 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2023 #11 Aktif hocam lütfen bir çözüm bulun bilgisayar kullanılabilir hale gelse de olur.
Sythexz Hectopat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 2.197 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2023 #12 taha7s dedi: Aktif hocam lütfen bir çözüm bulun bilgisayar kullanılabilir hale gelse de olur. Genişletmek için tıkla... Hocam flash bellek alamaz mısınız?
taha7s dedi: Aktif hocam lütfen bir çözüm bulun bilgisayar kullanılabilir hale gelse de olur. Genişletmek için tıkla... Hocam flash bellek alamaz mısınız?
T taha7s Centipat Katılım 11 Ağustos 2023 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2023 #13 Sythexz dedi: Hocam flash bellek alamaz mısınız? Genişletmek için tıkla... Alabilirim. Nasıl kuracağım flash bellek ile evde başka bir bilgisayar yok
Sythexz dedi: Hocam flash bellek alamaz mısınız? Genişletmek için tıkla... Alabilirim. Nasıl kuracağım flash bellek ile evde başka bir bilgisayar yok
Sythexz Hectopat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 2.197 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2023 #14 taha7s dedi: Alabilirim. Nasıl kuracağım flash bellek ile evde başka bir bilgisayar yok Genişletmek için tıkla... İnternet kafede Rufus ile Windows 10 ISO yazdırabilirsiniz.
taha7s dedi: Alabilirim. Nasıl kuracağım flash bellek ile evde başka bir bilgisayar yok Genişletmek için tıkla... İnternet kafede Rufus ile Windows 10 ISO yazdırabilirsiniz.
T taha7s Centipat Katılım 11 Ağustos 2023 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2023 #15 Sythexz dedi: İnternet kafede Rufus ile Windows 10 ISO yazdırabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yani bu ekrandan bir çıkmanın çözümü bulunmuyor sanırım değil mi hocam.
Sythexz dedi: İnternet kafede Rufus ile Windows 10 ISO yazdırabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yani bu ekrandan bir çıkmanın çözümü bulunmuyor sanırım değil mi hocam.
Sythexz Hectopat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 2.197 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2023 #16 taha7s dedi: Yani bu ekrandan bir çıkmanın çözümü bulunmuyor sanırım değil mi hocam. Genişletmek için tıkla... Benim aklıma bir çözüm gelmiyor maalesef
taha7s dedi: Yani bu ekrandan bir çıkmanın çözümü bulunmuyor sanırım değil mi hocam. Genişletmek için tıkla... Benim aklıma bir çözüm gelmiyor maalesef
T taha7s Centipat Katılım 11 Ağustos 2023 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2023 #17 Sythexz dedi: Benim aklıma bir çözüm gelmiyor maalesef Genişletmek için tıkla... Bilgisayar fişe takılı çalışıyor, fiş ile bağlantısını kesip biraz beklesem normal ekrana döner belki, geceden beri güncelleme ekranında bekliyor. Hocam böyle bir ekran geldi ne diyeyim Dosya Ekleri 20230825_130422.jpg 178,5 KB · Görüntüleme: 19 Son düzenleme: 25 Ağustos 2023
Sythexz dedi: Benim aklıma bir çözüm gelmiyor maalesef Genişletmek için tıkla... Bilgisayar fişe takılı çalışıyor, fiş ile bağlantısını kesip biraz beklesem normal ekrana döner belki, geceden beri güncelleme ekranında bekliyor. Hocam böyle bir ekran geldi ne diyeyim
Sythexz Hectopat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 2.197 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2023 #18 taha7s dedi: Bilgisayar fişe takılı çalışıyor, fiş ile bağlantısını kesip biraz beklesem normal ekrana döner belki, geceden beri güncelleme ekranında bekliyor. Hocam böyle bir ekran geldi ne diyeyim Genişletmek için tıkla... 1. seçeneğe tıklayın hocam.
taha7s dedi: Bilgisayar fişe takılı çalışıyor, fiş ile bağlantısını kesip biraz beklesem normal ekrana döner belki, geceden beri güncelleme ekranında bekliyor. Hocam böyle bir ekran geldi ne diyeyim Genişletmek için tıkla... 1. seçeneğe tıklayın hocam.
T taha7s Centipat Katılım 11 Ağustos 2023 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2023 #19 Devam seçeneğini denemiştim yine aynı hatayla karşılaştım. Dosya Ekleri 20230825_130855.jpg 188,3 KB · Görüntüleme: 24
Sythexz Hectopat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 2.197 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2023 #20 taha7s dedi: Devam seçeneğini denemiştim yine aynı hatayla karşılaştım. Genişletmek için tıkla... Sorun gider.
taha7s dedi: Devam seçeneğini denemiştim yine aynı hatayla karşılaştım. Genişletmek için tıkla... Sorun gider.