Windows 10 sıfırlanmıyor

bliskometh

Femtopat
Daha fazla  
Sıfırlayamıyorum. USB'yi soylemeyin USB yok. USB'siz sıfırlamam gerek. 1053 hata kodu, 2 hata kodu falan verıyor sıfırlayamıyorum bir türlü. Win Update ayarları da bozuk göremiyorum. Ethernet simgesi de yok sağ altta veya Win güvenlik ağ duvarı açamıyorum, kapalı. Bunların çözümü var mı ya da format çözümü?

Arkadaşın veya bir tanıdığında da mı yok USB? En net ve kolay çözüm çünkü, uğraşmaya değmez bu hatalarla vs.

USB'siz yaparsan daha da bozuluyor, USB olmadan o iş "doğru düzgün" olmaz maalesef.

Hocam usbsiz o sorunlar zor gider ama internetten setup indirerek microsoftun resmi sitesinden ordan tekrar deneyin olmazsa aynısını bir eski sürüme geçin ondan sonra aynısı yaparak tekrar windows 10 indirin evet biliyorum uğraştırıcı ama usbsiz mecbur.

Bilgisayarınızın yazılımında sorun yoksa (Virüs vb.), Ayarlar-Sistem-Kurtarma yolunu izleyerek bilgisayarınızı sıfırlayabilirsiniz.

Bu ise tam format, yani tertemiz bir kurulum için talimatlar.

sıfırlanmıyorsa format at

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…