Sıfırlayamıyorum. USB'yi soylemeyin USB yok. USB'siz sıfırlamam gerek. 1053 hata kodu, 2 hata kodu falan verıyor sıfırlayamıyorum bir türlü. Win Update ayarları da bozuk göremiyorum. Ethernet simgesi de yok sağ altta veya Win güvenlik ağ duvarı açamıyorum, kapalı. Bunların çözümü var mı ya da format çözümü?
Sıfırlayamıyorum. USB'yi soylemeyin USB yok. USB'siz sıfırlamam gerek. 1053 hata kodu, 2 hata kodu falan verıyor sıfırlayamıyorum bir türlü. Win Update ayarları da bozuk göremiyorum. Ethernet simgesi de yok sağ altta veya Win güvenlik ağ duvarı açamıyorum, kapalı. Bunların çözümü var mı ya da format çözümü?
Hocam usbsiz o sorunlar zor gider ama internetten setup indirerek microsoftun resmi sitesinden ordan tekrar deneyin olmazsa aynısını bir eski sürüme geçin ondan sonra aynısı yaparak tekrar windows 10 indirin evet biliyorum uğraştırıcı ama usbsiz mecbur.
Hepimiz Windows'un en az bir sorunuyla karşılaşmışızdır. Bu noktada kolaylığı açısından temiz kurulum önerildiği için gerektiğinde USB’siz format nasıl
www.technopat.net
Bu ise tam format, yani tertemiz bir kurulum için talimatlar.
Herkese iyi sosyaller dilerim. Başlıkta görmüş olduğunuz üzere CD ve USB belleğimiz olmadan temiz format atma yöntemini anlatacağım elimden geldiğince. Öncelikle rehberimizin amacını nedir, ne işimize yarar onu anlatmakla başlayacağım...