Çözüldü Windows 10 sıfırlarken bilgisayar siyah ekranda kaldı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

AhmetHamza26

Centipat
Daha fazla  
RAM
36 GB 5600 mhz
SSD veya HDD modeli
1 TB
Ekran kartı
RX 7600 XT
İşlemci
Ryzen 5 7600 F
Windows 10'u bulut ile sıfırlarken siyah ekranda kaldı. Bu durumda ne yapmalıyım?

Dosya Ekleri

• IMG_20250605_104352.jpg
    IMG_20250605_104352.jpg
    80,8 KB · Görüntüleme: 21
  • IMG_20250605_104352.jpg
    IMG_20250605_104352.jpg
    80,8 KB · Görüntüleme: 20
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Format en son çare öneririm. Bu bahsettiğin tuş kombinasyonları bu problemde çalışmaz hocam.

O zaman kapat aç yapıyorum hocam.

Format en son çare öneririm. Bu bahsettiğin tuş kombinasyonları, bu problemde çalışmaz hocam.

Hocam tamamen benim sorunum kusura bakmayın, bilgisayarın 2 HDMI bağlı ve biri TV'ye bağlı. Televizyona gelmiş sıfırlama ekranı fakat ben farkında değildim tekrar kusura bakmayın.
Bilgisayarı yeniden başlatmayı dene. Büyük ihtimalle yine siyah ekran verecektir; bu yüzden işlemi birkaç kez tekrarlaman gerekebilir. Amaç, sistemin WinRE’ye (Windows Kurtarma Ortamı) girmesi.

Eğer WinRE’ye girebilirsen;

Sorun Gider > Gelişmiş Seçenekler

Buradan ya "Başlangıç Onarma" ile sistemi otomatik olarak onarmayı deneyebilir. Ya da daha önce oluşturduğun bir nokta varsa Sistem Geri Yükleme ile geri dönebilirsin.

Olmazsa, CMD üzerinden manuel müdahale edebiliriz.

Son düzenleme:
Bilgisayarı yeniden başlatmayı dene. Büyük ihtimalle yine siyah ekran verecektir; bu yüzden işlemi birkaç kez tekrarlaman gerekebilir. Amaç, sistemin Winre'ye (Windows kurtarma ortamı) girmesi.

Eğer Winre'ye girebilirsen;

Sorun gider > gelişmiş seçenekler.

Buradan ya "başlangıç onarma" ile sistemi otomatik olarak onarmayı deneyebilir. Ya da daha önce oluşturduğun bir nokta varsa sistem geri yükleme ile geri dönebilirsin.

Olmazsa, CMD üzerinden manuel müdahale edebiliriz.

Daha önce oluşturduğum bir nokta yok format gerekir mi? CTRL alt del veya CTRL Shift ESC kombinasyonları da işe yaramıyor.

Daha önce oluşturduğum bir nokta yok format gerekir mi? CTRL alt del veya CTRL Shift ESC kombinasyonları da işe yaramıyor.

Format en son çare öneririm. Bu bahsettiğin tuş kombinasyonları, bu problemde çalışmaz hocam.

Format en son çare öneririm. Bu bahsettiğin tuş kombinasyonları bu problemde çalışmaz hocam.

O zaman kapat aç yapıyorum hocam.

Hocam tamamen benim sorunum kusura bakmayın, bilgisayarın 2 HDMI bağlı ve biri TV'ye bağlı. Televizyona gelmiş sıfırlama ekranı fakat ben farkında değildim tekrar kusura bakmayın.

Çözüm
Hocam tamamen benim aptallığım kusura bakmayın, bilgisayarın 2 HDMI bağlı ve biri TV ye bağlı. Televizyona gelmiş sıfırlama ekranı fakat ben farkında değildim tekrar kusura bakmayın...

Önemli değil. Sorununuz çözüldü ise sıkıntı yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı