Dual kor Hectopat Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 984 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2020 #2 İnternet bağlantını kes ve tekrar dene.
sefaadsız Centipat Katılım 5 Şubat 2020 Mesajlar 14 15 Kasım 2020 #3 Dual kor dedi: İnternet bağlantını kes ve tekrar dene. Genişletmek için tıkla... şu an update ediyom denicem
Dual kor dedi: İnternet bağlantını kes ve tekrar dene. Genişletmek için tıkla... şu an update ediyom denicem
reinsy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 1.575 Makaleler 2 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2020 #4 sefaadsız dedi: Eki Görüntüle 738601 Böyle bir hata veriyor. Genişletmek için tıkla... Çözümü bilemiyorum ama illa buradan yapmana gerek yok, bu PC'yi sıfırla seçeneğinin altında gelişmiş başlangıç yerine geçip oradanda yapabilirsin.
sefaadsız dedi: Eki Görüntüle 738601 Böyle bir hata veriyor. Genişletmek için tıkla... Çözümü bilemiyorum ama illa buradan yapmana gerek yok, bu PC'yi sıfırla seçeneğinin altında gelişmiş başlangıç yerine geçip oradanda yapabilirsin.
sefaadsız Centipat Katılım 5 Şubat 2020 Mesajlar 14 15 Kasım 2020 #5 an reinsy dedi: Çözümü bilemiyorum ama illa buradan yapmana gerek yok, bu PC'yi sıfırla seçeneğinin altında gelişmiş başlangıç yerine geçip oradanda yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... anlayanamadım olmadi Son düzenleme: 15 Kasım 2020
an reinsy dedi: Çözümü bilemiyorum ama illa buradan yapmana gerek yok, bu PC'yi sıfırla seçeneğinin altında gelişmiş başlangıç yerine geçip oradanda yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... anlayanamadım olmadi