Windows 10 sıfırlarken Kişisel Bilgisayarınız Yenilenirken bir sorun oluştu sorunu

TELEMAK

Kilopat
Bilgisayara 8.1'den 10 yükseltmesi yapmıştım. Wifidan belli aralıklarla çıkıp tekrardan bağlanıyordu bu sorunu düzeltmek için format atayım dedim. Formatın ilk aşaması, bilgisayarınız sıfırlanıyor %60 da iken resimdek sorun karşıma çıktı bilgisayarı yeniden başlattım fakat acer logosu gözüküp 10 saniye sonra bir daha baştan başlıyordu. Alt+f10 ile windows kurtarmaya girdim fakat bir türlü çözümünü bulamadım. İnternette de sorunun çözümü yoktu yardımcı olabirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu aralar sıfırlama yapanların da başına bu tür sorunlar gelmiş bun yerine siz sıfır kurulum yapın.

Sıfır kurulum yaparkende disk gpt seklinde diyip format atmiyor. Diski silip yeniden bicimlendirdim fakat ise yaramadi laptopla birlikte gelen uygulama vs. Seylerin gitmesindende korkuyorum. ( telefondan yaziyorum k.b hatalardan dolayi)

Laptop'la birlikte gelen uygulamaları tekrar sitesinden(varsa) indirebilirsin.

Var, daha once baska bir laptopuma aynısını yapmistim eskisi gibi olmadi. Servise gondersem fabrika ayarlarina geri dondururler mi?

Ne gibi programlar var ki bunları yüklemek istiyorsunuz?

Ne gibi programlar var ki bunları yüklemek istiyorsunuz?

Laptop fanlarını daha hızlı çalışmasını sağlayan üretici programı vs. Formatı attım tek bir sorum var Windows 10'u nasıl etkinleştireceğim elimde kod falan yok 8.1 den yükseltme yapmıştım yardımcı olursanız sevinirim.

Tamam teşekkürler. Laptopla gelen dolby digital plus vardı internetten indirmeyi bir türlü buladmadım drivlerda da yoktu bir bilgin varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…