aionthearete Hectopat Katılım 12 Aralık 2021 Mesajlar 2.513 Çözümler 34 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2022 #1 Merhaba Windows 10 PC mi sıfırlarken klavye düzeni seçme kısmına geldi ve klavye mouse okumamaya başladı klavye ve mouse USB'li her kısma taktım ama olmadı. PC klavye kısmında takıldı dil seçemiyorum ne yapacağım?
Merhaba Windows 10 PC mi sıfırlarken klavye düzeni seçme kısmına geldi ve klavye mouse okumamaya başladı klavye ve mouse USB'li her kısma taktım ama olmadı. PC klavye kısmında takıldı dil seçemiyorum ne yapacağım?
Onur Sonmez Hectopat Katılım 15 Ocak 2022 Mesajlar 154 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2022 #2 Kablosuz kullanıyorsanız okumuyor olabilir.
gamecover Centipat Katılım 11 Aralık 2021 Mesajlar 2.608 Makaleler 4 Çözümler 23 19 Şubat 2022 #3 Aynı sorun bende de oldu ve önerilen çözümler boş. En iyisi temiz kurulum ile baştan başlamak.
aionthearete Hectopat Katılım 12 Aralık 2021 Mesajlar 2.513 Çözümler 34 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2022 #4 Onur Sonmez dedi: Kablosuz kullanıyorsanız okumuyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi USB'li yani kablolu. gamecover dedi: Aynı sorun bende de oldu ve önerilen çözümler boş. En iyisi temiz kurulum ile baştan başlamak. Genişletmek için tıkla... Temiz kurulum derken neyi kastettiniz ben CTRL+alt+del menusunden format atmayı denedım ama?
Onur Sonmez dedi: Kablosuz kullanıyorsanız okumuyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi USB'li yani kablolu. gamecover dedi: Aynı sorun bende de oldu ve önerilen çözümler boş. En iyisi temiz kurulum ile baştan başlamak. Genişletmek için tıkla... Temiz kurulum derken neyi kastettiniz ben CTRL+alt+del menusunden format atmayı denedım ama?
gamecover Centipat Katılım 11 Aralık 2021 Mesajlar 2.608 Makaleler 4 Çözümler 23 19 Şubat 2022 #5 aionthearete dedi: Dediğim gibi USB'li yani kablolu. Temiz kurulum derken neyi kastettiniz ben CTRL+alt+del menusunden format atmayı denedım ama? Genişletmek için tıkla... Windows 10 ISO dosyasını indirip Rufus ile USB'ye yazdırmaktan bahsediyorum.
aionthearete dedi: Dediğim gibi USB'li yani kablolu. Temiz kurulum derken neyi kastettiniz ben CTRL+alt+del menusunden format atmayı denedım ama? Genişletmek için tıkla... Windows 10 ISO dosyasını indirip Rufus ile USB'ye yazdırmaktan bahsediyorum.
aionthearete Hectopat Katılım 12 Aralık 2021 Mesajlar 2.513 Çözümler 34 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2022 #6 gamecover dedi: Windows 10 ISO dosyasını indirip Rufus ile USB'ye yazdırmaktan bahsediyorum. Genişletmek için tıkla... Telefone PC klavye kurup o şekilde yapmayı deneyeceğim DualShock 4 kolu ile yapmayi bile denedim ama giris ekraninda onu da saymadi.
gamecover dedi: Windows 10 ISO dosyasını indirip Rufus ile USB'ye yazdırmaktan bahsediyorum. Genişletmek için tıkla... Telefone PC klavye kurup o şekilde yapmayı deneyeceğim DualShock 4 kolu ile yapmayi bile denedim ama giris ekraninda onu da saymadi.