W WatchOZT Hectopat Katılım 11 Ağustos 2013 Mesajlar 217 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2015 #1 Arkadaşlar merhaba, dün yükseltme işlemini yaptım dosyalarımı sakladım fakat 1 saat önce de dedim ki en iyisi sıfırlayayım ve Windows 10 ayarlar bölümünden Windows kurulu olan diski sıfırla dedim fakat %99 da takıldı. Ne yapmalıyım ?
Arkadaşlar merhaba, dün yükseltme işlemini yaptım dosyalarımı sakladım fakat 1 saat önce de dedim ki en iyisi sıfırlayayım ve Windows 10 ayarlar bölümünden Windows kurulu olan diski sıfırla dedim fakat %99 da takıldı. Ne yapmalıyım ?
A andrekoc Hectopat Katılım 13 Ağustos 2015 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2015 #2 Aynn şu an ben de aynı durumdayım lütfen bilgisi olan varsa cevaplasın...
W WatchOZT Hectopat Katılım 11 Ağustos 2013 Mesajlar 217 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2015 #3 andrekoc dedi: Aynn şu an ben de aynı durumdayım lütfen bilgisi olan varsa cevaplasın... Genişletmek için tıkla... Dostum yeniden başlat düzeliyor.
andrekoc dedi: Aynn şu an ben de aynı durumdayım lütfen bilgisi olan varsa cevaplasın... Genişletmek için tıkla... Dostum yeniden başlat düzeliyor.
A andrekoc Hectopat Katılım 13 Ağustos 2015 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2015 #4 Silinen üye dedi: Dostum yeniden başlat düzeliyor. Genişletmek için tıkla... Knk dun akşam yeniden başlattım mavi ekranda hata mesajı verdi pc açılmadı recovery attım win 7 ye düştü ama düzeldi.
Silinen üye dedi: Dostum yeniden başlat düzeliyor. Genişletmek için tıkla... Knk dun akşam yeniden başlattım mavi ekranda hata mesajı verdi pc açılmadı recovery attım win 7 ye düştü ama düzeldi.