Windows 10 Sıfırlayınca Sistem Yazılımları Silinir mi?

Fatih Paydas

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle Asus Rog G771JW Laptop kullanmaktayım. Sorum ben bu laptopu aldığım günden itibaren program ekle kaldırda kendisine ait driverlar mevcuttu. Ben ne zaman bilgisayarı sıfırlarsam o driverlar hiç silinmedi. Şimdi ben windows 10 yükseltmemi yaptım bilgisayarımı sıfırlamak istiyorum. Eğer sıfırlarsam o driverlar silinir mi? Normalde windows 8.1 sıfırladıgımda hiç silinmiyordu acaba Windows 10 da silinir mi? Yoksa ona göre eğer silinmezse sıfırlamayı düşünüyorum. Lütfen yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha dün sıfırlama yapmak zorunda kaldım. Sürücüler silinmiyor galiba fakat 8.1 deki haline dönüyor sanırsam çünkü bende sürücü sorunu vardı ve sıfırladım düzeldi. C: de programların varsa onlar gidiyor bilgin olsun. Ha bide Steam felan bu tarz programları bir daha yüklemen gerek D: de olsa bile yoksa hata veriyor açılmıyor.

Benimde merak ettiğim bir konu bu. N56vz laptopum var pc ye gömülü olarak gelen virüs programını beğenerek kullanıyorum. 1 yıl deneme süresi var, bir yıl sonunda kullanmaya devam edebilmek için sıfırlama yapıyorum. Windows 10 a geçince aceba bunu yapmaya devam edebilecek miyim? İlk bir ay boyunca windows 10 dan 8.1 e dönüş var sonra dönüş olmadığı için Windows 8 ve 8.1 ile ilgili herşey tamaen silinecek mi? Yani windows 10 da sıfırlama yaptığımda bu program kalacak mı yoksa silinecek mi? @Recep Baltaş

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı