Windows 10 şifre girdikten sonra giriş ekranına tekrar atıyor

CryPriot

Decapat
Virüs ve tehdit koruması çalışmıyordu çözmek için forumlarda araştırma yaptım ve Microsoft'un kendi sitesinde bir konu buldum. Çözüm için vereceğim komutların teker teker girilmesi isteniyordu.
Kod:
•- DISM.exe /online /temizleme-görüntü /scanhealth

•- DISM.exe /online /cleanup-image /restorehealth

•- DISM.exe /online /cleanup-image /startcomponentcleanup

•- Sfc /scannow
Komutları girdikten sonra bilgisayarımı yeniden başlattım ve şifremi girdim fakat masaüstüne atmak yerine giriş ekranına tekrar attı. Ne kadar denesem de sonuç değişmedi, bilgisayarı yeniden başlattım ve BIOS'u sıfırladım. Buna rağmen sonuç alamadım . İnternette bir sonuç bulamayınca kendim konu açmaya karar verdim, şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

Virüs ve tehdit koruması çalışmıyordu çözmek için forumlarda araştırma yaptım ve Microsoft'un kendi sitesinde bir konu buldum. Çözüm için vereceğim komutların teker teker girilmesi isteniyordu.
Kod:
•- DISM.exe /online /temizleme-görüntü /scanhealth

•- DISM.exe /online /cleanup-image /restorehealth

•- DISM.exe /online /cleanup-image /startcomponentcleanup

•- Sfc /scannow
Komutları girdikten sonra bilgisayarımı yeniden başlattım ve şifremi girdim fakat masaüstüne atmak yerine giriş ekranına tekrar attı. Ne kadar denesem de sonuç değişmedi, bilgisayarı yeniden başlattım ve BIOS'u sıfırladım. Buna rağmen sonuç alamadım . İnternette bir sonuç bulamayınca kendim konu açmaya karar verdim, şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.
Komutların yaptığı işlemin bitmesini beklediniz mi %100 olana kadar?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı