Windows 10 Şifre Girdikten Sonra Siyah Ekran

Blecade

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bilgisayarımda birşey yokken bugün açtığımda hesap şifremi girdikten sonra masaüstüne erişemedim. Siyah ekran geliyor, imleç çıkıyor fakat ardından öyle kalıyor. CTRL+ALT+DEL ile güvenlik sekmesini açabiliyorum, ama görev yöneticisine falan tıkladığımda yine hiçbirşey gelmiyor. Nasıl çözerim bu sorunu?

Biraz geç yazıyorum kusura bakmayın, bilgisayar aşırı yavaş şu an. CTRL+SHIFT+ESC kombinasyonu ne işe yarıyor?
İşe yaradı, görev yöneticisi o kombinasyon ile açıldı ve masaüstü de geldi. Teşekkürler.
Arkadaşlar sorun devam ediyor. Bu sefer de açılışta ya aynı şeyler oluyor ki bu sefer CTRL+SHIFT+ESC çalışmıyor kalıyor öyle. Ya da görev çubuğu çalışmıyor. Siyah ekran genel olarak olmuyor genel olarak görev çubuğu çalışmıyor. Sadece o da değil herşeyi engelliyor hiçbirşey açamıyorum. Ya sadece masaüstü simgelerine tıklıyorum kalıyor öyle, ya da sol tıkla dörtgen çiziyorum. Umarım sorun yazılımsaldır, çünkü ben donanımdan şüphelenmeye başladım...

Son düzenleme:
Sorunu çözebildiniz mi? Bende de aynı sorun var da şu an.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…