Windows 10 Şifre Girme Ekranı Gelmemesi

emrecan08

Hectopat
Yer
istanbul
Daha fazla  
Meslek
acil tıp teknisyeni
Ağ ayarlarından interneti devre dışı bıraktığım sırada elektrikler gitti geldi ve tekrar bilgisayarı açtığımda şifre girme ekranı gözükmüyor.

Bir diğer sorun ise ne BIOS'a girebiliyorum ne de güvenli modda başlatabiliyorum. Bilgisayarda ana sifre girme ekranina gelene kadar klavye calismiyor. Evet biliyorum bu sorun BIOS'tan duzeltilebiliyor fakat BIOS'a giremiyorum ki. Ayni sekilde shift tusuna basarken "yeniden başlat" secenegine tıkladığımda güvenli modda başlaması lazım fakat başlamıyor.
Güvenli modda girip ağ bağlantılarımdan interneti etkinleştirsem sorun hallolacak fakat bilgisayar benim elimi kolumu bağlıyor. Çözüm önerilerinizi bekliyorum.

Bu sorunun sebebinin ram ve işlemci gücü yiyen uygulamalari,eylemleri devre disi birakirken sifre girme ekrani ile ilgili olan bir eylemide devre disi birakmisim.
Sistemi guvenli modda baslatabilirsem eylemlerden tekrar aktif edebilirim fakat guvenli modda baslatamiyorum.
Windows 10 isosunu rufus ile bellege yazdim ve bunun sayesinde sistem acilirken F11 tusu ile windows yukleme ekranina hatta onarim ekranlarina gelebiliyorum lakin guvenli modda baslatmam lazim. Yardimci olabilecek biri var mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…