Windows 10 şifre kırma

Koksal_Galiba

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, bayağıdır bilgisayara girmiyordum. Bugün gireyim dedim ve şifremi unuttuğumu fark ettim. CMD yöntemini denedim, kullanıcı adımı, kodu yazıp kullanıcı adımı girememe rağmen kullanıcı adı bulunamadı diyor. Yardımcı olabilir misiniz?

Arkadaşlar, bayağıdır bilgisayara girmiyordum. Bugün gireyim dedim ve şifremi unuttuğumu fark ettim. CMD yöntemini denedim, kullanıcı adımı, kodu yazıp kullanıcı adımı girememe rağmen kullanıcı adı bulunamadı diyor. Yardımcı olabilir misiniz?

Bir ISO vardı onun için ama ismini unuttum araştırman lazım.

Bildiğim kadarıyla Windows 10 öyle kolay kolay kırdırmaz şifreyi eğer içinde önemli bir dosya bulunmuyor ise format yapabilirsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı