MonsterEFE Kilopat Katılım 18 Kasım 2016 Mesajlar 72 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2018 #1 Bilgisayarıma şifre koymak istiyordum. "Parola Değiştir" seçeneğine tıkladım ve benden şifremi girmemi istedi. Bilgisayarımı açarken benden şifre istemiyor. Bilgisayarıma nasıl şifre koyabilirim?
Bilgisayarıma şifre koymak istiyordum. "Parola Değiştir" seçeneğine tıkladım ve benden şifremi girmemi istedi. Bilgisayarımı açarken benden şifre istemiyor. Bilgisayarıma nasıl şifre koyabilirim?
Selim C. Kilopat Katılım 23 Ocak 2016 Mesajlar 945 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Uzaklarda... Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2018 #2 Başlat'a çalıştır komutunu yazarak çalıştır'ı başlatın. Sonra arama satırına netplwiz yazıp, Enter'a basın. Karşınıza Gelişmiş Kullanıcı Hesapları Denetim Masası penceresi çıkacak. Kullanıcı bu hesaba girmek için bir parola girmelidir kutusuna işaret koyun ve tamam deyin. Kullanıcı adı ve şifrenizi girip onaylayın. Daha fazlası için şuraya bakabilirsiniz... #Windows 10 Otomatik Oturum Açma
Başlat'a çalıştır komutunu yazarak çalıştır'ı başlatın. Sonra arama satırına netplwiz yazıp, Enter'a basın. Karşınıza Gelişmiş Kullanıcı Hesapları Denetim Masası penceresi çıkacak. Kullanıcı bu hesaba girmek için bir parola girmelidir kutusuna işaret koyun ve tamam deyin. Kullanıcı adı ve şifrenizi girip onaylayın. Daha fazlası için şuraya bakabilirsiniz... #Windows 10 Otomatik Oturum Açma