EmirDiyeBiri Centipat Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2024 #1 Windows 10 kullanıyorum, Windows hello pinini kapattım ama şimdi de Microsoft hesabı şifresini istiyor bilgisayarı açarken, bunu kapatmanın bir yolu yok mu? Bulamıyorum yardım lazım. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Ağustos 2024
Windows 10 kullanıyorum, Windows hello pinini kapattım ama şimdi de Microsoft hesabı şifresini istiyor bilgisayarı açarken, bunu kapatmanın bir yolu yok mu? Bulamıyorum yardım lazım.
Maomao Kilopat Tux Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 4.958 Makaleler 18 Çözümler 220 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2024 #2 Şifreyi kaldıramıyoruz, en azından ben bayağı uğraştım kaldıramadım. Yeni hesap oluşturup eskisini kaldırın.
Şifreyi kaldıramıyoruz, en azından ben bayağı uğraştım kaldıramadım. Yeni hesap oluşturup eskisini kaldırın.
Said HtmAGl Kilopat Pencere Uzmanı Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 2.161 Çözümler 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Boş işler 25 Ağustos 2024 #3 Yöntemi vardı ama biraz uğraştırabilir
EmirDiyeBiri Centipat Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2024 #4 Maomao dedi: Şifreyi kaldıramıyoruz, en azından ben bayağı uğraştım kaldıramadım. Yeni hesap oluşturup eskisini kaldırın. Genişletmek için tıkla... Technopat YouTube kanalında bir videoda anlatılmış yaptım oldu istersen atabilirim videoyu. Said HtmAGl dedi: Yöntemi vardı ama biraz uğraştırabilir. Genişletmek için tıkla... Hallettim dostum teşekkürler, ama anlatırsan dinlerim o yöntemide lazım oluyor arada.
Maomao dedi: Şifreyi kaldıramıyoruz, en azından ben bayağı uğraştım kaldıramadım. Yeni hesap oluşturup eskisini kaldırın. Genişletmek için tıkla... Technopat YouTube kanalında bir videoda anlatılmış yaptım oldu istersen atabilirim videoyu. Said HtmAGl dedi: Yöntemi vardı ama biraz uğraştırabilir. Genişletmek için tıkla... Hallettim dostum teşekkürler, ama anlatırsan dinlerim o yöntemide lazım oluyor arada.
Maomao Kilopat Tux Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 4.958 Makaleler 18 Çözümler 220 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2024 #5 @EmirDiyeBiri Windows'u bıraktım hocam. Mavi ekran yemekten çok sıkılmıştım.