Windows 10 şifre nasıl kaldırılır?

Yer
İstanbul, Gaziosmanpaşa
Hayatımda bu kadar rezil bir işletim sistemi görmedim. Bilgisayar her açılışta şifre istiyor kaldırmak istediğimde kaldır diye bir seçenek yok. Değiştir desem illa yeni parola istiyor. Microsoft hesabını kapatıp geri girdiğimde de bu sefer zorunlu PIN istiyordu onu ayarlardan kaldırdığımda da bu sefer normal parola istiyor. Çalıştırdan netplwiz üzerinden de kutucuğu kaldırıyorum iki hesap çıkıyor açılırken birinde PIN diğerinde parola artık dalga mı geçiyor bilmiyorum. İstemiyorum kardeşim şifre falan illa inat mı yapacaksınız nefret ediyorum. Bu Microsoft'tan param olsa düşünmem Mac'e geçiş yaparım. Soruna gelecek olursak nasıl kaldıracağım şu şifreyi?

Hayatımda bu kadar rezil bir işletim sistemi görmedim. Bilgisayar her açılışta şifre istiyor kaldırmak istediğimde kaldır diye bir seçenek yok. Değiştir desem illa yeni parola istiyor. Microsoft hesabını kapatıp geri girdiğimde de bu sefer zorunlu pın istiyordu onu ayarlardan kaldırdığımda da bu sefer normal parola istiyor. Çalıştırdan netplwiz üzerinden de kutucuğu kaldırıyorum iki hesap çıkıyor açılırken birinde pın diğerinde parola artık dalga mı geçiyor bilmiyorum. İstemiyorum kardeşim şifre falan illa inat mı yapacaksınız nefret ediyorum. Bu Microsoft'tan param olsa düşünmem Mac'e geçiş yaparım. Soruna gelecek olursak nasıl kaldıracağım şu şifreyi?

Netplwiz ayarlarından tiki kaldırdığınız zaman ekrana parola isteyen bir kısım geliyor, o kısıma Microsoft hesabınızın parolasınızı girip uygula derseniz istememesi lazım.

Geçtiğimiz günlerde aynı sorunla uğraşmıştım. Windows 10 oturum açarken Microsoft şifresi istiyor şu konuya da bakabilirsiniz hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı