Windows 10 Şifre Sıfırlama

KursatFirat

Hectopat
Daha fazla  
İş bilgisayarım bana ilk geldiğinde 1 şifre 1 de pin şifresi koydum. Sürekli pin ile girdiğim için esas şifreyi unuttum. Pin ile bilgisayarı kullanabiliyorum esas olan şifremi nasıl sıfırlayabilirim? Yardımcı olur musunuz? Sistem dosyalarından şifreleri tutan dosyanın silinmesi sonuç olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Güzel yöntemlere baş vurmadan önce çitlerin içinden çözmeye çalışalım.:mutlu:

Oturumunuzu çevrimdışı olarak mı açtınız? Yani Microsoft hesabınız ile bir ilişkilendirmesi var mı?

Eğer online hesap kullanıyorsanız, yani Microsoft hesabı ile ilişkilendirilmişse ilişkili hesabın şifresini şifremi unuttum kısmindan değiştirirseniz oturum açma şifreniz de değişecektir.

Güzel yöntemlere baş vurmadan önce çitlerin içinden çözmeye çalışalım.:mutlu:

Oturumunuzu çevrimdışı olarak mı açtınız? Yani Microsoft hesabınız ile bir ilişkilendirmesi var mı?

Eğer online hesap kullanıyorsanız, yani Microsoft hesabı ile ilişkilendirilmişse ilişkili hesabın şifresini şifremi unuttum kısmindan değiştirirseniz oturum açma şifreniz de değişecektir.
Hesap ilişkili olsa zaten çoktan yapmıştım ama daha güzel bi yöntem geldi aklıma :)
Yeni kullanıcı açtım admin olarak eskideki bilgileri oraya taşıdım çatır çutur kullanıyorum şimdi :D

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı