Merhaba. Windows 10 Pro kullanmaktayım bilgisayarı açtıktan sonra pin girme ekranında şifre girmediğim halde girdiğiniz şifre yanlış A1B2C3 yazmamı istiyor. Bunu yazdıktan sonra şifremi girebiliyorum. Bunu nasıl düzeltebilirim ve neden böyle bir hata alıyorum?
Şifrenizi kaldırıp tekrar koyma şansınız var mı?
Klavyede tuş takılı kalma gibi sorunlardan da olabilir, henüz sistem seviyesinde düşünmeden basitçe bir takım kontrol yapın.
Klavyede tuş takılı kalma gibi sorunlardan da olabilir, henüz sistem seviyesinde düşünmeden basitçe bir takım kontrol yapın.
Şifremi değiştirdim tekrar deneyeceğim ve bilgisayarı açtıktan sonra rahat şekilde kullanabiliyorum klavyede bir tuşun takılı kaldığını düşünmüyorum çünkü rahatça kullanabiliyorum.
Virüs değil bazen olabiliyor.
Yapacağınız şey Ngc klasörünü silmek C:\Windows\ServiceProfiles\LocalService\AppData\Local\Microsoft\
evet bu konumdaki Ngc klasörünü kendi hesabınıza yetki vererek silin ve ardından şifrenizi tekrar oluşturun.