Çözüldü Windows 10 silinse de açılırken Windows 10 görünüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

MehmetMNA

Kilopat
Dual Boot bir sistem kullanıyorum (Windows 8.1 ve Windows 10). Windows 10 mavi ekran verince tekrar kurmak için kurulu olduğu diski sildim lakin açılışta bana hala 2 seçenek geliyor.
-Bu Windows 10 seçeneğini nasıl kaldırabilirim?
-Windows'u Dual Boot kullanırken sadece bir tanesini en doğru nasıl kaldırabilirim?(Benim yaptığım pek sağlıklı olduğunu düşünmüyorum).

20200620_001015.jpg

Ayrıca mavi ekranı merak edenler için(Neden sağlıklı çalışırken, bir sabah böye bir ekranla karşılaştım biliyorsanız anlatabilirsiniz, sevinirim 🙂 )

20200617_111142.jpg

Çözüm
Hocam işletim sistemi disk silinse de gözükür. Bu videoda nasıl kaldırılır anlatıyor ve işe yarıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.
Hocam mavi ekran geniş bir konu minidump dosyalarını paylaşırsanız arkadaşlar yorumlayabilir.
Hocam işletim sistemi disk silinse de gözükür. Bu videoda nasıl kaldırılır anlatıyor ve işe yarıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
.
Hocam mavi ekran geniş bir konu minidump dosyalarını paylaşırsanız arkadaşlar yorumlayabilir.

Çözüm
Çalıştır'dan msconfig yazarak Önyükleme menüsünden kaldırabilirsin.
Evet sildim, düzeldi teşekkür ederim.
.

Teşekkür ederim bu video çok işime yaradı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı