Windows 10 silip Windows 11 nasıl kurulur?

greenway82

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba yeni bir diz üstü bilgisayar aldım Lenovo, yeğenimin verdiği USB ile kurulumu yaptım ama Windows 10 kurulumu yapılmış. Touchpad calışmıyordu Wi-Fi'de bulunamadı dedi. Lenovo'yla iletişime geçtiğimde PC Windows 11'i̇ desteklıyor dedi. Şimdi ne yapmam gerekiyor ayarlardan kurtarmadan sıfırlama işlemini yaptım ama otomatik yükleniyor tekrardan. Bilen biri yardım ederse çok sevinirim. İyi akşamlar.

Merhaba yeni bir diz üstü bilgisayar aldım Lenovo, yeğenimin verdiği USB ile kurulumu yaptım ama Windows 10 kurulumu yapılmış. Touchpad calışmıyordu Wi-Fi'de bulunamadı dedi. Lenovo'yla iletişime geçtiğimde PC Windows 11'i̇ desteklıyor dedi. Şimdi ne yapmam gerekiyor ayarlardan kurtarmadan sıfırlama işlemini yaptım ama otomatik yükleniyor tekrardan. Bilen biri yardım ederse çok sevinirim. İyi akşamlar.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ayrıca dizüstü bilgisayarınızın modeli nedir?

Bilgisayarınızı telefon ile veya USB Wi-Fi dongle ile baglarsanız sürücüleri kurulur muhtmelen ama Windows 11 geçmek istiyorsanız bir flaşa Windows 11 kurduktan sonra format atarak Windows 11 kurmanız lazım.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı