Windows 10 Simge Gelmedi

ISectumSempraI

Megapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Amd Ryzen 3 2200G
XFX Amd Radeon 6500XT
16GB 3200Mhz Ram
Gigabyte B450m S2H Anakart
240Gb SSD
500GB HD
Zalman kasa ve 500W PSU
Meslek
Yazılımcı
Windows 10'a geçmek istiyorum fakat ne rezerve nede yükseltme gibi hiçbir şey çıkmadı. OEM Windows 7 Service Pack 1 Tüm Güncellemeler yapılı sistemin orta halli kaldırabilecek bir sistem inmemesi falan tamamda bilgisayarın Windows 10 dan haberi yok gibi bir şey. Ortak güncelleme falan yapılı hatta bir sitede Windows 10 bu güncelleme ile gelecek yazıyordu o bile yapılı ne yapacağımı bilemedim iso falan çözüm yolu veya yükseltme zımbırtısını kendimiz indirebiliyor muyuz? Lütfen bir çözüm yolu gösterin bir kaç görüntüde şu köşeye bırakayım
:(Her şey karşılanıyor bir kendisi yok :(

1.PNG
1.PNG
2.PNG
3.PNG
4.PNG
5.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
İsteğe bağlı güncellemeleri de yapın. Dün laptop'a format attım, tüm güncellemeleri(isteğe bağlı olanlarda dahil) yükledim bu sabah rezerve ikonu gelmişti.

Denicem artık yarın falanda gelmezse artık mesaj yollıcam başka önerisi olan varsa hala yazabilir sizede yorumunuz için teşekkürler .(

Dil güncellemelerinidemi ?

@Radaloa kardeş serial key isterse ne yapıcam

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı