Windows 10 Simge Gelmedi

Sen eğer rezerve ettiysen, korsan olmuyor.

Son düzenleme:
@Silinen üye Ayrıca yalnız değilsin dostum, internette ne kadar çözüm varsa denedim bir türlü getiremedim, Windows 8.1 Single Language kullanıyorum.

İşte sorunda burada, rezerve etmek için simge gelmiyor.

@Silinen üye Ayrıca yalnız değilsin dostum, internette ne kadar çözüm varsa denedim bir türlü getiremedim, Windows 8.1 Single Language kullanıyorum.

İşte sorunda burada, rezerve etmek için simge gelmiyor.

Daha önceden rezerve etmen gerekiyordu sanırım. Ama sen yine de rezerve etmemiş olsan bile deneyebilirsin. Eğer karşına yükseltme seçeneği çıkmazsa başka bir çözüm ararız.

@Radaloa peki yükselt sorusunu indirmedenmi soruyo indirincemi boşuna beklemeyelim ayriyetten bitane yayınlandı cmd windows 10 fix oda işe yaramadı bu hatalar ne demek biliyormusunuz

@Radaloa Aynı sorunlar önceden de vardı şimdi de var dostum, önceden rezerve etmeye çalıştım yine gelmemişti simge. Verdiğin linktekini indirdim yükseltme seçeneği çıkıyor ama kurduktan sonra lisanssız işletim sistemi yüklenebilir, o yüzden endişeliyim. Ayrıca 1 sene süre var diyorlar, şu anda da rezerve edilebilir bence.

Bende o simge vardı ve henüz bana rezerve etmeme rağmen bir link gelmemişti. Yani Microsoft bana indirmem için bir ileti göndermedi. Ben yine de yükselttim sorun yaşamadım. Ama sana %100 yaşamazsın diyemem. Büyük ihtimalle yaşamayacaksın zaten bana göre. @Ali Güngör daha iyi bilir.

@Radaloa Rezerve etmeden Win8.1 anahtarını kabul etmiyor diyor herkes, ben o yüzden sordum. Yine de teşekkürler.

İndirmeden önce soruyor. Ondan sonra da indirme işlemi başlıyor. İlk iki resimde işlemlerin tamamlandığını ancak simge hala gelmediyse başka bir metot uygulaman gerektiğini söylüyor. Sonuncu da ise dosyayı tekrar çalıştırıp denemeni istiyor.

@Radaloa Rezerve etmeden Win8.1 anahtarını kabul etmiyor diyor herkes, ben o yüzden sordum. Yine de teşekkürler.

Eğer etkinleştirmeden dolayı bir hata alırsanız, Windows 8.1'e dönebilirsiniz.

Arkadaşlar bende Technopattan indirdiğim isodan kurulma windows 8.1 pro var rezerve etmedim ama rezerve et kısmıda gelmedi ne yapmalıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…