Çözüldü Windows 10 sınama modu hakkında

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
35
Dün brick telefona flashlama işlemi gerçekleştirmek üzere Qualcomm product Support tool sürücüsünü indirdim ve bilgisayara kurdum fakat sürücü imzasızdı. Sorun olmaz dedim, göze aldım ve kurdum. Bilgisayarı yeniden başlatınca sağ altta imzasız sürücü kurmamdan kaynaklı "sınama modu" yazısı belirdi.

Aslında böyle bir şey bekliyordum ama sürücüyü kaldırdıktan sonra yazı silinmedi. Acaba dosya veya ek sürücü vs. mi kaldı da yazı duyuyor, yoksa indirdikten sonra tekrar elle kapatana kadar kalan bir yazı mı bu?

Şu konuyu buldum:
CMD üzerinden kapatılıyor ama kapatıldıktan sonra güvenlik açısından bir açık olacağından korkuyorum. Yazıyı kaldırdıktan sonra, herhangi bir açık oluşur mu veya bir daha imzasız sürücü kurunca yazı tekrar çıkar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Açık falan olmaz, normalde sınama modu kapalıyken zaten imzasız sürücü kurulmuyordu diye biliyordum fakat siz kurabilmişsiniz. İmzasız sürücü ile tekrardan işiniz olursa yazı tekrardan çıkabilir.
@Prism
Sürücüyü kurduktan sonra kendisi açıldı. Herhangi bir işlem yapmadım açmak için.

@Chloe Price
Anladım, teşekkürler.

Ben imzasız sürücü kurduğu için uyarı tarzı bir şey sanmıştım. Kapattıktan sonra, bir daha imzasız sürücü kurulursa da haberim olmazsa diye endişelenmiştim. Cevaplarınız için teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı