Windows 10 Single Language dil değiştirme

abraham42

Centipat
Merhabalar ben bilgisayarı aldığımda orijinal Windows 10 Single Language kuruluydu. Format atarken ya da Windows 10 kurulu iken dil değiştiremiyorum. İngilizce dilini ayarlardan indiriyorum fakat bilgisayarın dili İngilizce olmuyor. Türkçeyi silip İngilizce yapma şansım var mı?

Bunun için Windows 10 Single Language dışında bir işletim sistemine sahip olmanız gerekmektedir. Adı üstünde Sİngle Language (Tek bir dil) olduğu için sizin dilinizi değiştirmenize izin vermiyor. İngilizce olarak Windows 10 Home Single Language ISO dosyası indirerek İngilizce kullanabilirsiniz.

Bunun için Windows 10 Single Language dışında bir işletim sistemine sahip olmanız gerekmektedir. Adı üstünde Single Language (tek bir dil) olduğu için sizin dilinizi değiştirmenize izin vermiyor. İngilizce olarak Windows 10 Home Single Language ISO dosyası indirerek İngilizce kullanabilirsiniz.

Anladım teşekkürler yardımın için. Ben format atmadan değiştirmek istiyordum.

nladım teşekkürler yardımın için. Ben format atmadan değiştirmek istiyordum.
İngilizce olarak indirdiğiniz Iso dosyası ile format atmaktan başka bir çareniz kalmıyor. Normalde Sibgle Language yerine Home sürümü olsaydı, normal olarak değiştirebilirdik. Rica ederim. İyi Sosyaller.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı