Çok kötü bir laptopta oyun oynamak istiyorum bilgisayarın daha hızlı olacağı umuduyla Linux'a geçtim biraz da hayal kırıklığına uğradım evet laptop hızlandı ama oyun performansı 3 kat yere düştü play on Linux Wine falan her şeyi kursam bile Linux'da oyun performansı kötüydü. NFS Most Wanted oyununu çok seviyorum indirebileceğim birkaç oyun Linux'da 17 FPS oynuyordum laptopu ilk aldığım haline Windows 10 indirdim DirectX 9 indirmeme rağmen oyun açılmadı. Windows 8.1 indirip 30-40 dakikalığına kullanmıştım onda oyun minnacık ekranda 1 FPS açıldı. Şu an Windows 10 kullanıyorum laptopu ilk kullandığımda Windows 10 vardı o zaman orta ayarlarda 30 FPS falan oynuyordum. Şimdi eski haline gelmesi için ne yapacağım?
Hocam bu indirme, 6 ıntel® Graphics driver - 11. nesil grafik ve mobil platformları için elkhart Lake kurulumlarını sunar. Benim işlemcim apollo Lake bir sorun çıkar mı?
Hocam bu indirme, 6 ıntel® Graphics driver - 11. nesil grafik ve mobil platformları için elkhart Lake kurulumlarını sunar. Benim işlemcim apollo Lake bir sorun çıkar mı?