Windows 10 Single Language'dan Windows 10 Pro'ya Nasıl Geçilir?

Shel_by

Kilopat
Merhabalar , Windows 10 için ISO dosyası hazırladım. hazırlamadan önce internetten Windows 10 Pro key satın aldım lisans elime geldi ISO'yu kurmaya başladığımda ise "Windows 10 Single Language" kurulacak diye bir yer karşıma çıktı eskiden kurduğumda key istiyordu fakat o düz yükseltimdi.

Benim soruma geçelim şimdi Windows 10 Single Language'den Windows 10 Pro'ya geçiş yapılabilir mi? Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler. Eğer yapılmıyor ise çözümü bulma konusunda yardımcı olmanızı isterim tekrardan teşekkürler.

Not: Elimde Windows 10 Pro Lisans Anahtarı var yeni aldım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Başlangıç düğmesi > Ayarlar > Güncelleştirme ve Güvenlik > Etkinleştirme öğesini seçin. O kısımda ürün anahtarınızı girin. Devamında yönergeler olacaktır.

Başlangıç düğmesi > Ayarlar > Güncelleştirme ve Güvenlik > Etkinleştirme öğesini seçin. O kısımda ürün anahtarınızı girin. Devamında yönergeler olacaktır.
Hata aldım resim aşağıdaNOT: Bana yanında Windows 10 Home koduda verdiler benim bilgisayar Windows 10 Home SL olduğunu söyleyince ilk önce Windows 10 Home kodunu girip sonra Pro yapmayı deniyeceğim galiba şimdi ben bir deniyorum durum bildireceğim

Eğer denediğinizde de olmaz ise Microsoft hesabınıza girip oradan etkinleştirmeyi deneyin.

Ürün anahtarınız galiba orijinal değil.
8.90₺ ya aldım orjinal ilk önce bana Windows 10 Home yapmamı söylediler şimdi Kodu girdim yükseltiyorum Windows 10 Home'a Win 10 Home olduktan sonra Pro ya geçmeyi deniyeceğim durum bildireceğim.
Aşağıdaki hatayı aldım sebebi nedir ?

Orjinal değil sanırsam destek ekibine başvuracağım.

Hocam bekle şimdi aşağıya key bırakacağım onu girip Pro sürümüne yükselteceksiniz. Ardından elinizdeki etkinleştirme keyini girip Windows 10 Pro sürümünü etkinleştireceksiniz.
Key:
W269N-WFGWX-YVC9B-4J6C9-T83GX

Tekrardan aynı hata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…