B barlass Hectopat Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2016 #1 Windows 10 single language kullanıyorum ve bunu Windows 10 proya çevirmek istiyorum nasıl yapabilirim? @Recep Baltaş Son düzenleyen: Moderatör: 15 Temmuz 2016
Windows 10 single language kullanıyorum ve bunu Windows 10 proya çevirmek istiyorum nasıl yapabilirim? @Recep Baltaş
M Mehmetcannn Kilopat Katılım 24 Ekim 2014 Mesajlar 663 Makaleler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2016 #2 Yapamazsınız. Yapsanız bile cihazın asıl Key'i Single Language modunda, pro ya geçerseniz sisteminizin ürün anahtarı aktifleşmeyecektir.
Yapamazsınız. Yapsanız bile cihazın asıl Key'i Single Language modunda, pro ya geçerseniz sisteminizin ürün anahtarı aktifleşmeyecektir.
S swimmer_tr Hectopat Katılım 23 Kasım 2014 Mesajlar 355 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Temmuz 2016 #3 barlass dedi: Windows 10 single language kullanıyorum ve bunu Windows 10 proya çevirmek istiyorum nasıl yapabilirim? @Recep Baltaş Genişletmek için tıkla... Windows 10 Pro satın alarak. LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
barlass dedi: Windows 10 single language kullanıyorum ve bunu Windows 10 proya çevirmek istiyorum nasıl yapabilirim? @Recep Baltaş Genişletmek için tıkla... Windows 10 Pro satın alarak. LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi