sqeax Hectopat Katılım 10 Nisan 2021 Mesajlar 385 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2021 #1 Merhaba, bilgisayarı açtıktan sonra hiçbir uygulamayı açamıyorum. Sol tık yapsam bile işlemiyor. Bilgisayarı kapa aç veya restart atınca düzeliyor.. Arada bir böyle oluyor. Yardımcı olur musunuz? Son düzenleme: 19 Ağustos 2021
Merhaba, bilgisayarı açtıktan sonra hiçbir uygulamayı açamıyorum. Sol tık yapsam bile işlemiyor. Bilgisayarı kapa aç veya restart atınca düzeliyor.. Arada bir böyle oluyor. Yardımcı olur musunuz?
KS KS sqeax Hectopat Katılım 10 Nisan 2021 Mesajlar 385 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2021 #11 Katan dedi: Olmaz tabii ki sadece biraz zaman kaybı yaşarsınız fazla sorun teşkil etmiyorsa bulaşmayın formata hocam. Genişletmek için tıkla... Zaman kaybı dediğiniz aç kapa veya restart atmaksa sorun yok benim için. Bence de hiç bulaşmak istemedim formata. Teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Katan dedi: Olmaz tabii ki sadece biraz zaman kaybı yaşarsınız fazla sorun teşkil etmiyorsa bulaşmayın formata hocam. Genişletmek için tıkla... Zaman kaybı dediğiniz aç kapa veya restart atmaksa sorun yok benim için. Bence de hiç bulaşmak istemedim formata. Teşekkür ederim.
Halis Taha Zeptopat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Diğer 22 Ağustos 2021 #12 Katan dedi: Olmaz tabii ki sadece biraz zaman kaybı yaşarsınız fazla sorun teşkil etmiyorsa bulaşmayın formata hocam. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle. Artı 0 Eksi
Katan dedi: Olmaz tabii ki sadece biraz zaman kaybı yaşarsınız fazla sorun teşkil etmiyorsa bulaşmayın formata hocam. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle.