K Kerem Kaya zzZzz Kilopat Katılım 3 Eylül 2019 Mesajlar 109 9 Şubat 2023 #1 Gerçekten kafayı yemek üzereyim. Bilgisayarı açtığımda direkt otomatik onarım sayfasına yönlendiriyor. Sıfırlamaya çalıştım %99 olup hata veriyor onun dışında bir şey yapmayı bilmiyorum zaten. Yardımınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler. Dosya Ekleri image.jpg 97,3 KB · Görüntüleme: 49
Gerçekten kafayı yemek üzereyim. Bilgisayarı açtığımda direkt otomatik onarım sayfasına yönlendiriyor. Sıfırlamaya çalıştım %99 olup hata veriyor onun dışında bir şey yapmayı bilmiyorum zaten. Yardımınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.
bora yavuz özdemir Hectopat Katılım 25 Mart 2021 Mesajlar 190 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2023 #2 Yeniden başlatı seçin. Çalışmaz ise kurulum medyasından format atmakta yardım edebilirim. Devamı seçince o ekrana geri dönüyor değil mi? Artı 0 Eksi
Yeniden başlatı seçin. Çalışmaz ise kurulum medyasından format atmakta yardım edebilirim. Devamı seçince o ekrana geri dönüyor değil mi?
KS KS K Kerem Kaya zzZzz Kilopat Katılım 3 Eylül 2019 Mesajlar 109 9 Şubat 2023 #3 bora yavuz özdemir dedi: Yeniden başlatı seçin. Çalışmaz ise kurulum medyasından format atmakta yardım edebilirim. Genişletmek için tıkla... Çok kez denedim yeniden başlatmayı, unutmuşum söylemeyi. Kurulum medyasının ne olduğunu bilmiyorum fakat yardım ederseniz denerim. Artı 0 Eksi
bora yavuz özdemir dedi: Yeniden başlatı seçin. Çalışmaz ise kurulum medyasından format atmakta yardım edebilirim. Genişletmek için tıkla... Çok kez denedim yeniden başlatmayı, unutmuşum söylemeyi. Kurulum medyasının ne olduğunu bilmiyorum fakat yardım ederseniz denerim.
bora yavuz özdemir Hectopat Katılım 25 Mart 2021 Mesajlar 190 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2023 #4 Tamam evde bir bilgisayarınız daha var mı? Bir de USB bellek gerekecek. Artı 0 Eksi
KS KS K Kerem Kaya zzZzz Kilopat Katılım 3 Eylül 2019 Mesajlar 109 9 Şubat 2023 #5 bora yavuz özdemir dedi: Yeniden başlatı seçin. Çalışmaz ise kurulum medyasından format atmakta yardım edebilirim. Devamı seçince o ekrana geri dönüyor değil mi? Genişletmek için tıkla... bora yavuz özdemir dedi: Tamam evde bir bilgisayarınız daha var mı? Bir de USB bellek gerekecek. Genişletmek için tıkla... MacBook Pro var bilgisayar olarak sadece uygun mu? USB buldum fakat kaç GB, içinde yer var mı hiçbir fikrim yok. Artı 0 Eksi
bora yavuz özdemir dedi: Yeniden başlatı seçin. Çalışmaz ise kurulum medyasından format atmakta yardım edebilirim. Devamı seçince o ekrana geri dönüyor değil mi? Genişletmek için tıkla... bora yavuz özdemir dedi: Tamam evde bir bilgisayarınız daha var mı? Bir de USB bellek gerekecek. Genişletmek için tıkla... MacBook Pro var bilgisayar olarak sadece uygun mu? USB buldum fakat kaç GB, içinde yer var mı hiçbir fikrim yok.
bora yavuz özdemir Hectopat Katılım 25 Mart 2021 Mesajlar 190 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2023 #6 Kerem Kaya zzZzz dedi: Çok kez denedim yeniden başlatmayı, unutmuşum söylemeyi. Kurulum medyasının ne olduğunu bilmiyorum fakat yardım ederseniz denerim. Genişletmek için tıkla... Ve kurulum medyası Windows'u kurabileceğiniz harici depolama aygıtı dır. USB belleği tamamen silmemiz gerekecek eğer gerekli veriniz varsa lütfen yedekleyin. Artı 0 Eksi
Kerem Kaya zzZzz dedi: Çok kez denedim yeniden başlatmayı, unutmuşum söylemeyi. Kurulum medyasının ne olduğunu bilmiyorum fakat yardım ederseniz denerim. Genişletmek için tıkla... Ve kurulum medyası Windows'u kurabileceğiniz harici depolama aygıtı dır. USB belleği tamamen silmemiz gerekecek eğer gerekli veriniz varsa lütfen yedekleyin.
KS KS K Kerem Kaya zzZzz Kilopat Katılım 3 Eylül 2019 Mesajlar 109 9 Şubat 2023 #7 bora yavuz özdemir dedi: Ve kurulum medyası Windows'u kurabileceğiniz harici depolama aygıtı dır. USB belleği tamamen silmemiz gerekecek eğer gerekli veriniz varsa lütfen yedekleyin. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarda almam gereken önemli bir verim yok . Artı 0 Eksi
bora yavuz özdemir dedi: Ve kurulum medyası Windows'u kurabileceğiniz harici depolama aygıtı dır. USB belleği tamamen silmemiz gerekecek eğer gerekli veriniz varsa lütfen yedekleyin. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarda almam gereken önemli bir verim yok .
bora yavuz özdemir Hectopat Katılım 25 Mart 2021 Mesajlar 190 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2023 #8 Tamam dır bu linki kullanarak bir kurulum meyası programı indirebilirsiniz indikten sonra bana haber verin. Artı 0 Eksi
Tamam dır bu linki kullanarak bir kurulum meyası programı indirebilirsiniz indikten sonra bana haber verin.
KS KS K Kerem Kaya zzZzz Kilopat Katılım 3 Eylül 2019 Mesajlar 109 9 Şubat 2023 #9 bora yavuz özdemir dedi: Tamam dır bu linki kullanarak bir kurulum meyası programı indirebilirsiniz indikten sonra bana haber verin. Genişletmek için tıkla... Nereye indireceğim bunu bilgisayarı açamıyorum çünkü. Artı 0 Eksi
bora yavuz özdemir dedi: Tamam dır bu linki kullanarak bir kurulum meyası programı indirebilirsiniz indikten sonra bana haber verin. Genişletmek için tıkla... Nereye indireceğim bunu bilgisayarı açamıyorum çünkü.
Deniz24386 Kilopat Katılım 25 Aralık 2022 Mesajlar 2.629 Çözümler 109 9 Şubat 2023 #10 balenaEtcher ile ISO'yu USB'ye yazdırabilirsin Artı 0 Eksi