K Kerem Kaya zzZzz Kilopat Katılım 3 Eylül 2019 Mesajlar 109 9 Şubat 2023 #1 Gerçekten kafayı yemek üzereyim. Bilgisayarı açtığımda direkt otomatik onarım sayfasına yönlendiriyor. Sıfırlamaya çalıştım %99 olup hata veriyor onun dışında bir şey yapmayı bilmiyorum zaten. Yardımınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler. Dosya Ekleri image.jpg 97,3 KB · Görüntüleme: 49
Gerçekten kafayı yemek üzereyim. Bilgisayarı açtığımda direkt otomatik onarım sayfasına yönlendiriyor. Sıfırlamaya çalıştım %99 olup hata veriyor onun dışında bir şey yapmayı bilmiyorum zaten. Yardımınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.
bora yavuz özdemir Hectopat Katılım 25 Mart 2021 Mesajlar 190 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2023 #11 bu linkten ise Windows 10 ISO'su indirin. Kerem Kaya zzZzz dedi: Nereye indireceğim bunu bilgisayarı açamıyorum çünkü. Genişletmek için tıkla... Ya da arkadaşın söylediği gibi balenaEtcher kullanın MacBook'un üstünde. bu linkten balenaEtcher'i macOS için indirin. Artı 0 Eksi
bu linkten ise Windows 10 ISO'su indirin. Kerem Kaya zzZzz dedi: Nereye indireceğim bunu bilgisayarı açamıyorum çünkü. Genişletmek için tıkla... Ya da arkadaşın söylediği gibi balenaEtcher kullanın MacBook'un üstünde. bu linkten balenaEtcher'i macOS için indirin.
KS KS K Kerem Kaya zzZzz Kilopat Katılım 3 Eylül 2019 Mesajlar 109 9 Şubat 2023 #12 bora yavuz özdemir dedi: bu linkten ise Windows 10 ISO'su indirin. Ya da arkadaşın söylediği gibi balenaEtcher kullanın MacBook'un üstünde. bu linkten balenaEtcher'i macOS için indirin. Genişletmek için tıkla... Tamamdır indirdim. Şimdi ne yapıyorum. Kerem Kaya zzZzz dedi: Tamamdır indirdim. Şimdi ne yapıyorum. Genişletmek için tıkla... Bu arada kardeşim bilgisayarını getirmiş o Windows USB girişi de var daha rahatsa ona geçebilirim. Dosya Ekleri image.jpg 97,2 KB · Görüntüleme: 26 Artı 0 Eksi
bora yavuz özdemir dedi: bu linkten ise Windows 10 ISO'su indirin. Ya da arkadaşın söylediği gibi balenaEtcher kullanın MacBook'un üstünde. bu linkten balenaEtcher'i macOS için indirin. Genişletmek için tıkla... Tamamdır indirdim. Şimdi ne yapıyorum. Kerem Kaya zzZzz dedi: Tamamdır indirdim. Şimdi ne yapıyorum. Genişletmek için tıkla... Bu arada kardeşim bilgisayarını getirmiş o Windows USB girişi de var daha rahatsa ona geçebilirim.
Deniz24386 Kilopat Katılım 25 Aralık 2022 Mesajlar 2.629 Çözümler 109 9 Şubat 2023 #13 Kerem Kaya zzZzz dedi: Tamamdır indirdim. Şimdi ne yapıyorum. Bu arada kardeşim bilgisayarını getirmiş o Windows USB girişi de var daha rahatsa ona geçebilirim. Genişletmek için tıkla... ISO'yu yazdıracaksın USB'ye Artı 0 Eksi
Kerem Kaya zzZzz dedi: Tamamdır indirdim. Şimdi ne yapıyorum. Bu arada kardeşim bilgisayarını getirmiş o Windows USB girişi de var daha rahatsa ona geçebilirim. Genişletmek için tıkla... ISO'yu yazdıracaksın USB'ye
KS KS K Kerem Kaya zzZzz Kilopat Katılım 3 Eylül 2019 Mesajlar 109 9 Şubat 2023 #14 Deniz24386 dedi: ISO'yu yazdıracaksın USB'ye. Genişletmek için tıkla... İnternetten baktığımda universal USB installer diye bir şey yüklüyor onu yüklüyeceğim bende değil mi? Artı 0 Eksi
Deniz24386 dedi: ISO'yu yazdıracaksın USB'ye. Genişletmek için tıkla... İnternetten baktığımda universal USB installer diye bir şey yüklüyor onu yüklüyeceğim bende değil mi?
Deniz24386 Kilopat Katılım 25 Aralık 2022 Mesajlar 2.629 Çözümler 109 9 Şubat 2023 #15 Kerem Kaya zzZzz dedi: İnternetten baktığımda universal USB installer diye bir şey yüklüyor onu yüklüyeceğim bende değil mi? Genişletmek için tıkla... balenaEtcher ile yazdırın USB'ye Artı 0 Eksi
Kerem Kaya zzZzz dedi: İnternetten baktığımda universal USB installer diye bir şey yüklüyor onu yüklüyeceğim bende değil mi? Genişletmek için tıkla... balenaEtcher ile yazdırın USB'ye
KS KS K Kerem Kaya zzZzz Kilopat Katılım 3 Eylül 2019 Mesajlar 109 9 Şubat 2023 #16 Deniz24386 dedi: balenaEtcher ile yazdırın USB'ye. Genişletmek için tıkla... Güzel anlatıyorsunuzda kusura bakmayın hiçbir bilgim yok bu konuda nasıl yapacağıma dair. İlk attıgım sayfada kaldım ben. Artı 0 Eksi
Deniz24386 dedi: balenaEtcher ile yazdırın USB'ye. Genişletmek için tıkla... Güzel anlatıyorsunuzda kusura bakmayın hiçbir bilgim yok bu konuda nasıl yapacağıma dair. İlk attıgım sayfada kaldım ben.
Deniz24386 Kilopat Katılım 25 Aralık 2022 Mesajlar 2.629 Çözümler 109 9 Şubat 2023 #17 Kerem Kaya zzZzz dedi: Güzel anlatıyorsunuzda kusura bakmayın hiçbir bilgim yok bu konuda nasıl yapacağıma dair. İlk attıgım sayfada kaldım ben. Genişletmek için tıkla... balenaEtcher ile ISO'yu USB'ye yazdırıp bilgisayarı USB'den başlatacaksınız Artı 0 Eksi
Kerem Kaya zzZzz dedi: Güzel anlatıyorsunuzda kusura bakmayın hiçbir bilgim yok bu konuda nasıl yapacağıma dair. İlk attıgım sayfada kaldım ben. Genişletmek için tıkla... balenaEtcher ile ISO'yu USB'ye yazdırıp bilgisayarı USB'den başlatacaksınız
KS KS K Kerem Kaya zzZzz Kilopat Katılım 3 Eylül 2019 Mesajlar 109 9 Şubat 2023 #18 Deniz24386 dedi: balenaEtcher ile ISO'yu USB'ye yazdırıp bilgisayarı USB'den başlatacaksınız. Genişletmek için tıkla... ISO dediğiniz ne tam olarak onu bilmiyorum. Bende şuan öyle bişey yok Kerem Kaya zzZzz dedi: ISO dediğiniz ne tam olarak onu bilmiyorum. Bende şu an öyle bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Mantığı anladım sanırım ama ISO yok bende. Artı 0 Eksi
Deniz24386 dedi: balenaEtcher ile ISO'yu USB'ye yazdırıp bilgisayarı USB'den başlatacaksınız. Genişletmek için tıkla... ISO dediğiniz ne tam olarak onu bilmiyorum. Bende şuan öyle bişey yok Kerem Kaya zzZzz dedi: ISO dediğiniz ne tam olarak onu bilmiyorum. Bende şu an öyle bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Mantığı anladım sanırım ama ISO yok bende.
Deniz24386 Kilopat Katılım 25 Aralık 2022 Mesajlar 2.629 Çözümler 109 9 Şubat 2023 #19 Kerem Kaya zzZzz dedi: ISO dediğiniz ne tam olarak onu bilmiyorum. Bende şu an öyle bir şey yok Genişletmek için tıkla... Windows 10 Disk Görüntüsünü (ISO Dosyası) İndir buradan Windows 10 ISO'yu indireceksiniz Artı 0 Eksi
Kerem Kaya zzZzz dedi: ISO dediğiniz ne tam olarak onu bilmiyorum. Bende şu an öyle bir şey yok Genişletmek için tıkla... Windows 10 Disk Görüntüsünü (ISO Dosyası) İndir buradan Windows 10 ISO'yu indireceksiniz
bora yavuz özdemir Hectopat Katılım 25 Mart 2021 Mesajlar 190 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2023 #20 Deniz24386 dedi: Windows 10 Disk Görüntüsünü (ISO Dosyası) İndir buradan Windows 10 ISO'yu indireceksiniz. Genişletmek için tıkla... Microsoft'un kendi sitesinden indirmek biraz sıkıntılı bu siteden buldum ben. Artı 0 Eksi
Deniz24386 dedi: Windows 10 Disk Görüntüsünü (ISO Dosyası) İndir buradan Windows 10 ISO'yu indireceksiniz. Genişletmek için tıkla... Microsoft'un kendi sitesinden indirmek biraz sıkıntılı bu siteden buldum ben.