K Kerem Kaya zzZzz Kilopat Katılım 3 Eylül 2019 Mesajlar 109 9 Şubat 2023 #1 Gerçekten kafayı yemek üzereyim. Bilgisayarı açtığımda direkt otomatik onarım sayfasına yönlendiriyor. Sıfırlamaya çalıştım %99 olup hata veriyor onun dışında bir şey yapmayı bilmiyorum zaten. Yardımınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler. Dosya Ekleri image.jpg 97,3 KB · Görüntüleme: 49
Gerçekten kafayı yemek üzereyim. Bilgisayarı açtığımda direkt otomatik onarım sayfasına yönlendiriyor. Sıfırlamaya çalıştım %99 olup hata veriyor onun dışında bir şey yapmayı bilmiyorum zaten. Yardımınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.
Deniz24386 Kilopat Katılım 25 Aralık 2022 Mesajlar 2.629 Çözümler 109 9 Şubat 2023 #21 bora yavuz özdemir dedi: Microsoft'un kendi sitesinden indirmek biraz sıkıntılı bu siteden buldum ben. Genişletmek için tıkla... Bunlar güvenli olmayabilir ve ISO İngilizce Artı 0 Eksi
bora yavuz özdemir dedi: Microsoft'un kendi sitesinden indirmek biraz sıkıntılı bu siteden buldum ben. Genişletmek için tıkla... Bunlar güvenli olmayabilir ve ISO İngilizce
KS KS K Kerem Kaya zzZzz Kilopat Katılım 3 Eylül 2019 Mesajlar 109 9 Şubat 2023 #22 Deniz24386 dedi: Windows 10 Disk Görüntüsünü (ISO Dosyası) İndir buradan Windows 10 ISO'yu indireceksiniz Genişletmek için tıkla... Hangisi Kerem Kaya zzZzz dedi: Hangisi Genişletmek için tıkla... Aşşağıdaki indirdiğimde MediaCreationTool.exe diyr bişey iniyor Dosya Ekleri image.jpg 247 KB · Görüntüleme: 40 Artı 0 Eksi
Deniz24386 dedi: Windows 10 Disk Görüntüsünü (ISO Dosyası) İndir buradan Windows 10 ISO'yu indireceksiniz Genişletmek için tıkla... Hangisi Kerem Kaya zzZzz dedi: Hangisi Genişletmek için tıkla... Aşşağıdaki indirdiğimde MediaCreationTool.exe diyr bişey iniyor
Deniz24386 Kilopat Katılım 25 Aralık 2022 Mesajlar 2.629 Çözümler 109 9 Şubat 2023 #23 MediaCreationTool.exe çalıştırıp ISO oluşturun ya da Microsoft Windows and Office ISO Download Tool buradan ISO indirin eger Windows kullanıyorsanız Rufus ile yazdırın ISO'yu Artı 0 Eksi
MediaCreationTool.exe çalıştırıp ISO oluşturun ya da Microsoft Windows and Office ISO Download Tool buradan ISO indirin eger Windows kullanıyorsanız Rufus ile yazdırın ISO'yu
KS KS K Kerem Kaya zzZzz Kilopat Katılım 3 Eylül 2019 Mesajlar 109 9 Şubat 2023 #24 Deniz24386 dedi: MediaCreationTool.exe çalıştırıp ISO oluşturun ya da Microsoft Windows and Office ISO Download Tool ya da buradan ISO indirin eger Windows kullanıyorsanız Rufus ile yazdırın ISO'yu. Genişletmek için tıkla... YouTube'dan bir video izledim adam bir şeyler yaptırdı ve ISO yüklüyor şu an sanırım. Dosya Ekleri image.jpg 177,9 KB · Görüntüleme: 33 Artı 0 Eksi
Deniz24386 dedi: MediaCreationTool.exe çalıştırıp ISO oluşturun ya da Microsoft Windows and Office ISO Download Tool ya da buradan ISO indirin eger Windows kullanıyorsanız Rufus ile yazdırın ISO'yu. Genişletmek için tıkla... YouTube'dan bir video izledim adam bir şeyler yaptırdı ve ISO yüklüyor şu an sanırım.
Deniz24386 Kilopat Katılım 25 Aralık 2022 Mesajlar 2.629 Çözümler 109 9 Şubat 2023 #25 Kerem Kaya zzZzz dedi: YouTube'dan bir video izledim adam bir şeyler yaptırdı ve ISO yüklüyor şu an sanırım. Genişletmek için tıkla... ISO yüklendikten sonra Rufus ile USB'ye yazdırın Artı 0 Eksi
Kerem Kaya zzZzz dedi: YouTube'dan bir video izledim adam bir şeyler yaptırdı ve ISO yüklüyor şu an sanırım. Genişletmek için tıkla... ISO yüklendikten sonra Rufus ile USB'ye yazdırın
KS KS K Kerem Kaya zzZzz Kilopat Katılım 3 Eylül 2019 Mesajlar 109 10 Şubat 2023 #26 Deniz24386 dedi: ISO yüklendikten sonra Rufus ile USB'ye yazdırın. Genişletmek için tıkla... Balenaeathcer dı sanırım ismi onu kullanmayacak mıyım? Artı 0 Eksi
Deniz24386 dedi: ISO yüklendikten sonra Rufus ile USB'ye yazdırın. Genişletmek için tıkla... Balenaeathcer dı sanırım ismi onu kullanmayacak mıyım?
Deniz24386 Kilopat Katılım 25 Aralık 2022 Mesajlar 2.629 Çözümler 109 10 Şubat 2023 #27 Deniz24386 dedi: ISO yüklendikten sonra Rufus ile USB'ye yazdırın Genişletmek için tıkla... MacBook kullandıgınızı söylemiştiniz Windows kullanıyorsanız Rufus ile yazdırın Rufus - Önyüklemeli USB sürücü oluşturmanın en kolay yolu Artı 0 Eksi
Deniz24386 dedi: ISO yüklendikten sonra Rufus ile USB'ye yazdırın Genişletmek için tıkla... MacBook kullandıgınızı söylemiştiniz Windows kullanıyorsanız Rufus ile yazdırın Rufus - Önyüklemeli USB sürücü oluşturmanın en kolay yolu
KS KS K Kerem Kaya zzZzz Kilopat Katılım 3 Eylül 2019 Mesajlar 109 10 Şubat 2023 #28 Deniz24386 dedi: MacBook kullandıgınızı söylemiştiniz Windows kullanıyorsanız Rufus ile yazdırın Rufus - Önyüklemeli USB sürücü oluşturmanın en kolay yolu Genişletmek için tıkla... Mac de değilim farklı bir PC ile yapıyorum o yüzden balenaeatcher ile yapacağım değil mi? Artı 0 Eksi
Deniz24386 dedi: MacBook kullandıgınızı söylemiştiniz Windows kullanıyorsanız Rufus ile yazdırın Rufus - Önyüklemeli USB sürücü oluşturmanın en kolay yolu Genişletmek için tıkla... Mac de değilim farklı bir PC ile yapıyorum o yüzden balenaeatcher ile yapacağım değil mi?
Deniz24386 Kilopat Katılım 25 Aralık 2022 Mesajlar 2.629 Çözümler 109 10 Şubat 2023 #29 Kerem Kaya zzZzz dedi: Mac de değilim farklı bir PC ile yapıyorum o yüzden balenaeatcher ile yapacağım değil mi? Genişletmek için tıkla... Rufus ile yazdırın Artı 0 Eksi
Kerem Kaya zzZzz dedi: Mac de değilim farklı bir PC ile yapıyorum o yüzden balenaeatcher ile yapacağım değil mi? Genişletmek için tıkla... Rufus ile yazdırın
KS KS K Kerem Kaya zzZzz Kilopat Katılım 3 Eylül 2019 Mesajlar 109 10 Şubat 2023 #30 Deniz24386 dedi: Rufus ile yazdırın. Genişletmek için tıkla... Yazdırdım şimdi ne yapıyorum? Artı 0 Eksi