K Kerem Kaya zzZzz Kilopat Katılım 3 Eylül 2019 Mesajlar 109 9 Şubat 2023 #1 Gerçekten kafayı yemek üzereyim. Bilgisayarı açtığımda direkt otomatik onarım sayfasına yönlendiriyor. Sıfırlamaya çalıştım %99 olup hata veriyor onun dışında bir şey yapmayı bilmiyorum zaten. Yardımınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler. Dosya Ekleri image.jpg 97,3 KB · Görüntüleme: 49
Gerçekten kafayı yemek üzereyim. Bilgisayarı açtığımda direkt otomatik onarım sayfasına yönlendiriyor. Sıfırlamaya çalıştım %99 olup hata veriyor onun dışında bir şey yapmayı bilmiyorum zaten. Yardımınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.
Deniz24386 Kilopat Katılım 25 Aralık 2022 Mesajlar 2.629 Çözümler 109 10 Şubat 2023 #41 Kerem Kaya zzZzz dedi: Seçtim USB'yi şimdi kaydedip çıkıyorum değil mi? Genişletmek için tıkla... Kaydedip çıkın Artı 0 Eksi
Kerem Kaya zzZzz dedi: Seçtim USB'yi şimdi kaydedip çıkıyorum değil mi? Genişletmek için tıkla... Kaydedip çıkın
KS KS K Kerem Kaya zzZzz Kilopat Katılım 3 Eylül 2019 Mesajlar 109 10 Şubat 2023 #42 Kerem Kaya zzZzz dedi: Seçtim USB'yi şimdi kaydedip çıkıyorum değil mi? Genişletmek için tıkla... Save changes and reset diyorum değil mi? Dosya Ekleri image.jpg 115,9 KB · Görüntüleme: 22 Artı 0 Eksi
Kerem Kaya zzZzz dedi: Seçtim USB'yi şimdi kaydedip çıkıyorum değil mi? Genişletmek için tıkla... Save changes and reset diyorum değil mi?
Deniz24386 Kilopat Katılım 25 Aralık 2022 Mesajlar 2.629 Çözümler 109 10 Şubat 2023 #43 Kerem Kaya zzZzz dedi: Save changes and reset diyorum değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet öyle diyorsunuz Artı 0 Eksi
Kerem Kaya zzZzz dedi: Save changes and reset diyorum değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet öyle diyorsunuz
KS KS K Kerem Kaya zzZzz Kilopat Katılım 3 Eylül 2019 Mesajlar 109 10 Şubat 2023 #44 Deniz24386 dedi: Evet öyle diyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Olmuyor. Seçiyorum kaydedip çıkıyorum sonra beni şu American Megatrends ekranına atıyor F1 basmamı istiyor bastıgımda BIOS'a atıyor tekrardan. Artı 0 Eksi
Deniz24386 dedi: Evet öyle diyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Olmuyor. Seçiyorum kaydedip çıkıyorum sonra beni şu American Megatrends ekranına atıyor F1 basmamı istiyor bastıgımda BIOS'a atıyor tekrardan.
Deniz24386 Kilopat Katılım 25 Aralık 2022 Mesajlar 2.629 Çözümler 109 10 Şubat 2023 #45 Kerem Kaya zzZzz dedi: Olmuyor. Seçiyorum kaydedip çıkıyorum sonra beni şu American Megatrends ekranına atıyor F1 basmamı istiyor bastıgımda BIOS'a atıyor tekrardan. Genişletmek için tıkla... PC'yi yeniden başlatınca F8'e basılı tut gelen ekrandan USB'yi seç Artı 0 Eksi
Kerem Kaya zzZzz dedi: Olmuyor. Seçiyorum kaydedip çıkıyorum sonra beni şu American Megatrends ekranına atıyor F1 basmamı istiyor bastıgımda BIOS'a atıyor tekrardan. Genişletmek için tıkla... PC'yi yeniden başlatınca F8'e basılı tut gelen ekrandan USB'yi seç