Windows 10 sistem açılışta siyah ekranda kalıyor

Eğer bir şekil Windows'u açabilirseniz açıldıktan sonra Denetim masasından Hızlı başlatmayı kapatın. Bu tür sorunlara sebep olabiliyor.

Her zaman mı takılıyor yoksa arada sırada mı? Arada sıradaysa açıldığı zaman dediğim ayarı kapatmayı deneyin. Hiç açamıyorsanız ilk önce bilgisayarı açmaya çalışalım.

Format attıktan 4 5 gün sonra bilgisayarı açıyorum hoş geldiniz ekranından sonra masaüstü gelmiyor ama fare oynayabiliyor 20 30 dk sonra masaüstü geliyor ya da siyah ekranda kalmaya devam ediyor.

Format attıktan 4 5 gün sonra bilgisayarı açıyorum hoş geldiniz ekranından sonra masaüstü gelmiyor ama fare oynayabiliyor 20 30 dk sonra masaüstü geliyor ya da siyah ekranda kalmaya devam ediyor.
Sorun hızlı başlatma ile alakalı değil. Çözümü bilmiyorum fakat çözümleri uygulayabilmek için masaüstünü geri getirmek isterseniz Windows + R ye bastıktan sonra çalıştır açılacaktır. Çalıştırı açınca CMD yazıp enterlayın. Cmd açılınca "start explorer.exe" yazın enterlayın.

Sorun hızlı başlatma ile alakalı değil. Çözümü bilmiyorum fakat çözümleri uygulayabilmek için masaüstünü geri getirmek isterseniz Windows + r ye bastıktan sonra çalıştır açılacaktır. Çalıştırı açınca CMD yazıp enterlayın. CMD açılınca start explorer.exe yazın enterlayın.

Onu yaptım ama işe yaramadı.

Onu yaptım ama işe yaramadı.
Ctrl+alt+del ' basıp açılan menüden Görev yöneticisini başlatın. Görev yöneticisi penceresinin sol üstündeki dosya yazısına tıklayın. Oradan yeni görev çalıştıra basıp açılan yere explorer.exe yazıp tamam'a basın. Explorer exe zaten çalışıyorsa işlemlerden ilk onu sonlandırın. Sonra masaüstü gelirse internetteki çözümleri uygulamayı deneyin.

CTRL+alt+Del ' basıp açılan menüden görev yöneticisini başlatın. Görev yöneticisi penceresinin sol üstündeki dosya yazısına tıklayın. Oradan yeni görev çalıştıra basıp açılan eğer explorer.exe yazıp Tamam'a basın. Explorer exe zaten çalışıyorsa işlemlerden ilk onu sonlandırın.

Tamam şu an Windows 8.1 kullanıyorum sizce en stabil Windows 10 sürümü hangisi o sürümle format atacağım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı