Windows 10 sistem ayarları ve kişisel dosyalarımı kaybetmeden format atmak?

lucasdn123

Femtopat
Merhaba sevgili technopat.net sakinleri,

Uzun bir süredir Visual C++ ile çalışan bazı Adobe programları ve oyunları yüklerken vc_runtimeminimum_x64.MSI bulunamadı hatası alıyorum.
Tüm Visual C++ programlarını kaldırdım ve tekrar yükledim ancak 2019 sürümünde hala aynı hatayı alıyorum. Sanırım yanlışlıkla bu dosyayı sildim, bu yüzden bu çok canımı sıkıyor.

Gelelim asıl konuya. Tabii eğer bu sorunu nasıl düzelteceğimi bilen varsa bunu da söyleyebilir. Ancak bugün yardım isteyeceğim konu şu şekilde:
Şimdi ben bu Visual C++ işini halledemeyince Windows'u tekrar yüklemeye karar verdim. Dosyaları kaybetmeden bunu yapmayı biliyorum, ancak sistem ayarlarını da kaybetmeden bunu nasıl yapabilirim? Bu işlemden sonra bilgisayarı açtığımda, örneğin; masaüstü arka planım, uygulamalardaki kişiselleştirmelerim, bilgisayar üzerinde yaptığım ayarlar.

Bunları kaybetmek istemiyorum. Bunu nasıl yapabilirim? Ve bu vc_runtimeminimum_x64.MSI hatası için bir çözüm olur mu?
Değerli vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederim. Umarım bu durumla karşılaşan arkadaşlar için de yararlı bir konu olur.
Hata bildirimi şu şekilde:

Ayarlardan sıfırla oradan hiçbir şeyyi silme de, temiz kuruluma göre uzun sürer ama başkka yolu yok. Sıfırlama bitince aynı sürücüleri yükleyecek güncel değilse güncelle zaten güncelse tekrar kurmana gerek yok.

Aslında sıfırlama önermem ama bu işlerden anlamam diyorsanız size kalmış. Ancak her zaman temiz kurulum taraftarıyım.
Bu videodaki gibi yaparsan sorun yaşamazsın:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Vakit ayırmışsınız. Teşekkür ederim. İlk önce sıfırlamayı deneyeceğim, eğer düzelmezse format atacağım.
Bu sorunu yaşadım temiz format atmadan çözemedim.
Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…