Windows 10 sistem başlamıyor

Nicat Özdemir

Hectopat
Yer
Azerbaycan Bakı
Merhaba. Bugün başıma gelen olayı anlatıyorum. Xiaomi telefonumun dün bootlandender kilitini açtım. Bugün de Custom ROM atacaktim mi Tools kullanmak için sürücü imzasi devre disi birakmak lazimmis. Bende onu devre disi birakmak için gerekli yere girdim 7 tusuna bastim. Tak mavi ekran bir daha denedim mavi ekran sonda sistemi biraz kullandim kullandim dırrrr diye ses geldi. SYSTEM_THREAD_EXCEPTION_NOT_HANDLED vgk.sys mavi ekran hatası aldım. Bu döngü devam etti sonda formatlim bari dedim taki USB'de ISO dosyalarının silindigini gördüğume kadar. Sistemimde 2 disk kullanıyorum HDD ve SSD kurtarma ekranindan format atim dedim sistemden HDD'yi ayirdim sistem zaten SSD'de boşuna HDD'de verilerimi silmeyeyim diye simdi sistem hiç açılmıyor boot cihazı bulunamadi diyor. Anlamadigim sistemim SSD deyse nasıl HDD ayirinca boyle diyor? Otomatik onarma falan denedim bu arada hiçbir faydası olmadı. İnternet kafeye gitmeden kurtarabilir miyiz :D

Yazmayı unuttum sisteme qualcom sürücüler falanda kurmustum. Sosyalde bu sürücü imzasi devre disi mavi ekran hatasindan birininde yasadigini ve CMD'ye kod yazarak cozduyunu gördüm onu da denedim.

Çok kötü bir durumda kaldım arkadaşlar yardımcı olucak varmı?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı