Melih Tiryaki Hectopat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2022 #1 Sistemim. İşlemci: Xeon X3440. Ekran kartı: GT 210. RAM: 6 GB. İşletim sistemi Windows 10 education. Anlamadığım bir nedenden dolayı çöküp çöküp duruyor.
Sistemim. İşlemci: Xeon X3440. Ekran kartı: GT 210. RAM: 6 GB. İşletim sistemi Windows 10 education. Anlamadığım bir nedenden dolayı çöküp çöküp duruyor.
Format at knk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 3.286 Çözümler 19 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2022 #2 Melih Tiryaki dedi: Sistemim. İşlemci: Xeon X3440. Ekran kartı: GT 210. RAM: 6 GB. İşletim sistemi Windows 10 education. Anlamadığım bir nedenden dolayı çöküp çöküp duruyor. Genişletmek için tıkla... Sorun ile ilgili bir resim vs var mı? Artı 0 Eksi
Melih Tiryaki dedi: Sistemim. İşlemci: Xeon X3440. Ekran kartı: GT 210. RAM: 6 GB. İşletim sistemi Windows 10 education. Anlamadığım bir nedenden dolayı çöküp çöküp duruyor. Genişletmek için tıkla... Sorun ile ilgili bir resim vs var mı?
KS KS Melih Tiryaki Hectopat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2022 #3 Resim alamadım ekran bir anda mavi hata verdiği için. Format at knk dedi: Sorun ile ilgili bir resim vs var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır ekran bir anda mavi hata verdi. Artı 0 Eksi
Resim alamadım ekran bir anda mavi hata verdiği için. Format at knk dedi: Sorun ile ilgili bir resim vs var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır ekran bir anda mavi hata verdi.
Format at knk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 3.286 Çözümler 19 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2022 #4 Melih Tiryaki dedi: Resim alamadım ekran bir anda mavi hata verdiği için. Hayır ekran bir anda mavi hata verdi. Genişletmek için tıkla... Yeniden olursa orayı SS alıp atar mısın? Artı 0 Eksi
Melih Tiryaki dedi: Resim alamadım ekran bir anda mavi hata verdiği için. Hayır ekran bir anda mavi hata verdi. Genişletmek için tıkla... Yeniden olursa orayı SS alıp atar mısın?
KS KS Melih Tiryaki Hectopat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2022 #5 Format at knk dedi: Yeniden olursa orayı SS alıp atar mısın? Genişletmek için tıkla... Tamam. Artı 0 Eksi